Ayşenur Arslan'a canlı yayında sürpriz‏!

Arslan, meslek hayatındaki 40. yılını kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ayşenur Arslan'a canlı yayında sürpriz‏!

Meslekteki 40’ıncı yılını kutlayan Ayşenur Arslan’a canlı yayında sürpriz.  Test yayınındaki Kanal Sokak’ta Gündem programında  Gökmen Ulu’nun daimi konuğu olan Ayşenur Arslan’a çalışma arkadaşları canlı yayında pasta kesti. Haluk Şahin, Tuncay Mollaveisoğlu, Uğur Tutcuoğlu ve Özlem Gürses’i ellerinde pastayla karşısında gören Arslan çok şaşırdı.



Gazetecilikte 40. yılını dolduran Ayşenur Arslan duygularını Yurt Gazetesi’ndeki bugünkü yazısında kaleme aldı.  İşte o yazı





‘SOKAK’TA OLMAK



40. yılda bile haber ve onun heyecanı, her şeyden ağır basıyor. Son heyecanımın adı: SOKAK Medya mahallesinin en yeni üyesi / televizyon kanalı. Henüz test yayınındayız. Ama, hayatta / meslekte ne testlerden geçmiş haberciler olarak, ciddi ciddi yayın yapıyoruz. Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu, bu serüven vesilesiyle tanıdığım ‘her kanala lâzım’ Uğur Tutcuoğlu, sevgili Haluk Şahin ve bir grup televizyoncu... Gerçek yayın için geri sayıyoruz.

40. yılda ‘yeni bir doğumun heyecanı’ müthiş! Ancak benim açımdan asıl önemli olan; bunun, YENİ TÜRKİYE’de gerçekleşecek olması. Yani, medyanın dört bir taraftan kuşatıldığı... Sansürün artık olağan hale geldiği... Ve hatta kimi olayların sansürlendiğine ilişkin haberlerin sansürlenmediği... AKP yandaşlarının bile artık ‘rahatsız olmaya’ başladığı bir Türkiye’de, yeni bir mecra...

Bunu başarabilmenin yolu, isminden geçiyor sanırım. Yani bizler SOKAK’ta, hayatın içinde olacağız. Sizler de SOKAK’ta bizlere omuz, güç, destek vereceksiniz.

40. yılda hâlâ heyecanlanıyorsam ve kendimi mesleğe dün başlamış bir muhabir gibi hissediyorsam, bundandır.








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin