Ayşen Gruda'ya Onur Ödülü

Kartal Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği tiyatro festivalinin bu yılki onur konuğu Ayşen Gruda’ydı.

Google Haberlere Abone ol
Ayşen Gruda'ya Onur Ödülü

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, tiyatro festivali kapsamında düzenlenen gecede sinema ve tiyatronun önemi ismi olan Ayşen Gruda’ya onur ödülünü Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir gece ile takdim etti.

 

Belediye, geçtiğimiz gece de “Bavul” isimli iki perdelik komedi oyununu ağırladı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi  Feray Öz , Kartal Belediyesi  Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi  Meclis üyeleri ve çok sayıda Kartallı vatandaşın izlediği iki perdelik komedi oyunu gelenler tarafından beğeniyle izlendi.



Öz, oyun sonunda sahneye çıkarak “Biz oyuncuların iyisini ilk basamakta tanırız. Hepinize çok teşekkür ederiz. Çok keyifli bir oyundu. Beğenerek izledim. Ayşen hanım çok değerli bir tiyatrocudur” diyerek tüm oyuncuları kutladı. Öz, oyuncu Volkan Severcan’a Kartal’ı simgeleyen Kartal heykelciği ödülünü verirken, Ayşen Gruda’ya da Kartal Belediyesi onur ödülünü takdim etti.



Sam Bobrick’in yazdığı, Bora Severcan’ın yönettiği, Volkan Severcen, Melda Gür ve Ayşen Gruda’nın rol aldığı “Bavul” isimli oyun havaalanında bavulları karışan bir kadınla erkeğin yaşadıklarını konu alıyor.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin