Aynur Aydın: Aleyna Tilki hayatımı renklendirdi

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, başarılı şarkıcı Aynur Aydın oldu.

Google Haberlere Abone ol
Aynur Aydın: Aleyna Tilki hayatımı renklendirdi

Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Aynur Aydın,samimi ve bir o kadar da dikkat çekici açıklamalarda bulundu.



Keşke ilk sevgilimle çıkmasaydım



Aynur Aydın, en büyük pişmanlığını soran bir izleyiciye şöyle yanıt verdi: “Keşke ilk sevgilimle çıkmasaydım. Ona pişmanım mesela. Olmasa da olurmuş. Hem çok çirkindi hem de beni çok üzdü.”



Yaza albüm geliyor



Aydın, albüm hazırlığında olduğunu açıkladı: “Şu an hazırlık yapıyoruz. Çıkaracağım albüm bir EP olacak, yani 4-5 şarkılık bir çalışma. Bu yaza çıkar. Ondan sonra da tatil yapacağım.”



Aleyna hayatımı renklendirdi



17 yaşındaki Aleyna Tilki ile arkadaş olan ve onunla çektiği eğlenceli videoları sosyal medyada paylaşan 32 yaşındaki Aynur Aydın, genç şarkıcı için “Bence çok tatlı. Çok şirin. İyi ki var. Hayatıma girdi, renklendirdi. Çok da güzel oldu. Çok tatlı bir arkadaşım oldu. Ve benden çok daha genç, onun için hep böyle dik ve genç kalacağım” dedi.



Aynur Aydın: Aleyna Tilki hayatımı renklendirdi



Eyvah, Aleyna 1 ay sonra 18 olacak



Aleyna Tilki’nin 1 ay sonra 18 yaşına gireceğini söyleyen Aynur Aydın, “1 ay kaldı, eyvah! Muhtemelen kulüplere onunla gideceğim. Benim uykum geliyor ama oralarda” dedi.



Çok zeki değildim, müziğe başladım



Aynur Aydın, müzik hayatına nasıl başladığı sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Okulda çok kötüydüm. Başka çarem yoktu. Çok zeki de değildim! Bir de müziğe çok yatkındım. Yetenekli olduğum tek alan buydu. Almanya’da bir spor yarışına katılmıştım. Bin kişi katıldı, ben 999’uncu oldum. Çok acı. Çok üzüldüm. Babam da dedi ki; ‘Sakın üzülme, bir kişi senden daha kötü’.”



‘İşporta’nın anlamını bilmiyordum



Almanya’da doğup büyüyen Aynur Aydın, “İşporta” şarkısını söylemesine rağmen ‘işporta’ kelimesinin anlamını bilmediğini söyledi: “İşporta şarkısını okudum, bitti. Ama işportanın anlamını bilmiyordum. Ne zaman sormak aklıma geldi? ‘Seksi işportacı’ diye bir haber çıktı, o zaman döndüm ‘Patron, işportacılık ne demek?’ diye sordum. Anlattı bana. Sokak satıcısı anlamına geliyormuş.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin