"Aynı dili konuşmuyoruz"

Show TV'de yayınlanan Ben Burdan Atlarım isimli yarışma programında yarışmacılar arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
"Aynı dili konuşmuyoruz"

Show TV’nin yeni yarışması Ben Burdan Atlarım’ın 27 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan final bölümünde Önder Bekensir beklenen performansta atlayış gerçekleştiremeyince Tony Hill ile birlikte son ikiye kaldı. Atlayış performanslarını tekrarlayan iki ünlü isimden yarışmaya veda eden Tony Hill oldu.



Haftanın birincisi ise Semih Yuvakuran oldu.İkincilik Bayhan’ın, üçüncülük ise Serkan Tanırgan’ın oldu.



"BURADAKİ ARKADAŞLARLA AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZ!"



Önder Bekensir ve Atilla Taş arasında tartışma yaşandı. Geçirdiği kaza sebebiyle Atilla Taş’a fazla oy verileceğini düşünen Önder Bekensir bu durumu dile getirince Atilla Taş; "Önder biraz sivri bir arkadaşımız.Ben iyi puan alırsam bu sempati oylarıdır.Ben yaralandım diye belki fazla oy vermiş olabilirler. Onları çok seviyorum. Bugün benden çok çok daha iyi atlayan arkadaşlarımız var. Ben bunu biliyorum başkasının söylemesine ihtiyacım yok" dedi.



Önder Bekensir’in tepkisi biraz daha sertti.Bekensir, "Buradaki insanlarla aynı dili konuşmuyoruz.Ben sorulan bir soruya cevap verdim sadece o kadar" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin