Aymira Koçaklı kimdir. Fenomen Aymira Koçaklı kaç yaşında ve nereli. Aymira Koçaklı ne iş yapıyor?

Aymira Koçaklı hakkında araştırmalar hız kazandı. Sosyal medya sayesinde tanınan isimlerden biri olan Aymira Koçaklı hakkında detaylar sorgulanıyor. Peki Aymira Koçaklı kimdir? Fenomen Aymira Koçaklı kaç yaşında ve nereli? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor? İşte Aymira Koçaklı hakkında bilinenler...

Google Haberlere Abone ol
Aymira Koçaklı kimdir. Fenomen Aymira Koçaklı kaç yaşında ve nereli. Aymira Koçaklı ne iş yapıyor?
Sosyal Medya

Aymira Koçaklı son zamanların dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Fenomenliğe TikTok ile başlayan Aymira Koçaklı'nın şimdilerde sosyal medyada yüz binlerce takipçisi bulunuyor.

Peki Aymira Koçaklı kimdir? Fenomen Aymira Koçaklı kaç yaşında ve nereli? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor? İşte Aymira Koçaklı hakkında bilinenler...

AYMİRA KOÇAKLI KİMDİR?

5 Ekim 1998 doğumlu Aymira Koçaklı 24 yaşındadır. Zonguldaklı olan Aymira Koçaklı, fenomen olduktan sonra güzellik merkezi işletmeye başladı.

Kendi ismini taşıyan güzellik merkezini işleten Koçaklı açılışta, "1 ay dolmadan şube açıyoruz. Bu büyük ekip işi. Helal bir şekilde kazanıyoruz. Güzellik sektöründe zirveye oturmak üzereyiz." demişti.

Sosyal medyada hem mizahi paylaşımları hem de pozlarıyla dikkat çeken Aymira Koçaklı geniş takipçi kitlesine ulaştı.

Aymira Koçaklı kimdir. Fenomen Aymira Koçaklı kaç yaşında ve nereli. Aymira Koçaklı ne iş yapıyor?

AYMİRA KOÇAKLI'NIN BABASI KİMDİR?

Aymira Koçaklı'nın babasının adı Murat Koçaklı'dır. Aymira Koçaklı Merkezi'nin kurucusu ve sahibi olan Murat Koçaklı'nın Etkin Yazarlık Eğitimi dersleri verdiği biliniyor.

AYMİRA KOÇAKLI NASIL ÜNLÜ OLDU?

Aymira Koçaklı TikTok sayesinde ünlü oldu. Anne ve babasının kendisinden habersiz yemeğe çıktığını sören Koçaklı, babasından bu olay yüzünden harçlık istediği anları TikTok'ta paylaştı. Koçaklı'nın o videodan sonra sosyal medyada takipçi sayısı hızla arttı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin