Aylin Aslım'dan kavga iddiasına yanıt: 'İyi uydurmuşsunuz...'

Ünlü şarkıcının, bir barda kavga ettiği kadının kafasında şişe kırdığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Aylin Aslım'dan kavga iddiasına yanıt: 'İyi uydurmuşsunuz...'

İstanbul'u terk ederek Antalya'nın Kaş ilçesine yerleşen ünlü rockçu Aylin Aslım, eğlenmek için gitti bir barda kavga ettiği kadının kafasında şişe kırdı.



Bir süre önce İstanbul’u terk ederek Antalya’nın Kaş ilçesine yerleşen Aylin Aslım’ın bir barda kavga ettiği kadının kafasında içki şişesi kırdığı iddia edildi. Milliyet’in haberine göre, kadının şikayetçi olması üzerine Aylin Aslım’ın mahkemeye çıkacağı öğrenildi.



Aylin Aslım'a dava açtı



Kavga, mekandakilerin müdahalesiyle sona erdi. Hastanede tedavi edilen ve bir gün müşahede altında tutulan kişi de Antalya'da savcılığa suç duyurusunda bulunarak, Aslım'a dava açtı.



Aylin Aslım'dan yanıt



Ünlü şarkıcı Aylin Aslım, kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Aslım, çıkan haberlere Hürriyet Gazetesi üzerinden şu ifadelerle tepki gösterdi:



"Rüyada şişe kırmanın anlamına baktım, bulamadım. Fakat kabul edelim, iyi uydurmuşsunuz. Hayırlı işler Kaş’tan bol güneşler! @Hurriyet"




Rüyada şişe kırmanın anlamına baktım, bulamadım. Fakat kabul edelim, iyi uydurmuşsunuz. Hayırlı işler Kaş’tan bol güneşler! @Hurriyet pic.twitter.com/s4smfMQo5H


— aylin aslım (@AylinAsLIM) 28 Ekim 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin