Aylardır süren hasret son buldu. Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakmayan isim transfer için şimdi gün sayıyor

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminden bu yana kadrosuna katmak istediği Rade Krunic, sarı-lacivertli ekibe menajeriyle haber yolladı. Milan formasını artık giymek istemeyen Rade Krunic, devre arasında Fenerbahçe'ye üç yıllık imza atacak.

Google Haberlere Abone ol
Aylardır süren hasret son buldu. Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakmayan isim transfer için şimdi gün sayıyor
Arşiv

Yaz transfer döneminde Fred'in yanına kaliteli bir isim daha almak isteyen Fenerbahçe'de orta sahaya düşünülen ilk isim Rade Krunic olmuştu.

Fenerbahçe, Milan ile pek çok kez transfer masasına oturmasına karşın İtalyan devinin sıkı pazarlığı sonrası Fenerbahçe transferden vazgeçmişti. O dönemde Milan kadrosunun vazgeçilmez ismi olan Rade Krunic şu anda takımdan gönderilmek istenen ilk isim oldu.

Üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından ilk 11'deki yerini kaybeden ve teknik direktör Stefano Pioli'nin gözünden tamamen düşen Rade Krunic, menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye haber gönderdi. İtalya'da artık kalmak istemeyen Rade Krunic'in, devre arasında Fenerbahçe'de seve seve forma giymek istediği ve üç yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Rade Krunic ile el sıkışan Fenerbahçe, Milan ile de ufak pürüzleri gidermesinin ardından Boşnak oyuncuya çubuklu formayı giydirecek. Edin Dzeko ile Bosna Hersek Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Krunic bu sezon 14 maçta forma giyerken, ligde oynanan son Frosinone mücadelesinde dakika alamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin