'Ayla, Babam ve Oğlum'u geçer mi?'

Türkiye'nin Oscar adayı Ayla, 2 milyon sınırına dayandı.

Google Haberlere Abone ol
'Ayla, Babam ve Oğlum'u geçer mi?'

Türkiye'nin Oscar adayı olan Ayla filmi, her geçen hafta artan gişe sayılarıyla dikkat çekiyor. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, 2 milyon sınırına dayanan Ayla filminin, Babam ve Oğlum'un yaklaşık 4 milyona yakın olan gişesini geçebileceğini söyledi.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



Ayla filmi, Babam ve Oğlum'u geçer mi?



Türkiye’nin Oscar adayı ‘Ayla’ filminin gişe başarısı şu gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi. Demek ki iyi bir şey yapıldığında karşılığını veriyor seyirci. Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Can Ulkay’ın üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Kim Seol, Çetin Tekindor, Ali Atay, Murat Yıldırım, Taner Birsel ve Sinem Uslu’nun oynadığı filmi, 17 günde 1 milyon 961 bin 193 kişi izledi. ‘Ayla’ sayesinde sinemalar ekim ayının son hafta sonunda ve kasım ayında seyirci rekoru kırdı.



Çünkü filmi izleyip beğenenler gitmeyenlere methetti ve ‘Ayla’nın gişe rekoruna koşusu başladı.



Filmin vizyondaki üçüncü hafta sonunda, önceki hafta sonlarına oranla sinemalara daha çok seyirci çekmesi, kendi kulvarında rekora koştuğunun işareti.



2 milyon sınırındaki ‘Ayla’nın bu gidişle 3 milyon 839 bin 883 seyirciyle ‘Babam ve Oğlum’un elindeki ‘dram’ filmleri kulvarındaki seyirci rekorunu kırması sürpriz olmaz.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin