Aydın'da sel sularına kapılmıştı. Cansız bedeni 5 gün sonra bulundu

Aydın'ın Söke ilçesindeki sağanak nedeniyle sel sularına kapılan 51 yaşındaki Ali Alptekin'in cansız bedeni, ekiplerin arama çalışmalarının beşinci gününde bulundu. 

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da sel sularına kapılmıştı. Cansız bedeni 5 gün sonra bulundu
İHA

Aydın'da 4 Kasım'ı 5 Kasım'a bağlayan gecede Söke, Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde sağanak nedeniyle sel meydana gelmişti.

Yaşanan selde tarım alanları, yollar, bazı ve ve iş yerleri sular altında kalmıştı.

Sele kapılan 51 yaşındaki Ali Alptekin'in ise arama çalışmalarının beşinci gününde cansız bedenine ulaşıldı.

CAN KAYBI SAYISI 4'E YÜKSELDİ

AFAD, Jandarma Arama Kurtarma, jandarma komandolar ve jandarma su altı timi, Alptekin'in sel sularına kapıldığı noktadan 14 kilometre uzaklıkta arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, balçık içindeki alanda Alptekin'in cansız bedenini buldu. Böylelikle sel nedeniyle can kaybı sayısı 4'e yükseldi. 

Selde Hacer Alptekin, Erhan Kavaklıçay, Nurten Sivritaş ve Ali Alptekin hayatını kaybetti.

NE OLMUŞTU?

Jandarma, polis, AFAD, DSİ, belediye ve Karayolları ekipleri selin yaşandığı bölgeye gönderilmiş ve çevre illerden de bölgeye ekipler yönlendirilmişti. Söke ilçesine bağlı Demirçay Mahallesi'nde nişan törenine katılan Hacer ve Ali Alptekin çifti ile komşuları Erhan Kavaklıçay, aynı otomobille saat 02.00 sıralarında evlerine dönmeye çalışırken, sel sularına kapılmıştı.

Dere yatağında bulunan otomobilden Hacer Alptekin ile Erhan Kavaklıçay'ın cenazeleri çıkarılmış, Ali Alptekin için de arama çalışması başlatılmıştı.

Arama çalışmaları sonucunda Söke'ye bağlı Güneyyaka Mahallesi'nde de sel sularına kapılan Nurten Sivritaş'ın cenazesine ulaşılmıştı.

 

 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin