Aydın Doğan'ın medyaya dönemeye hazırlandığı iddia edilmişti! MedyaTava o iddiayı araştırdı, merak edilen "Aydın Doğan medyaya mı dönüyor?" sorusunu muhataplarına sordu

İş insanı Aydın Doğan'ın daha önce Demirören Grubuna sattığı Milliyet Gazetesini geri almak için harekete geçtiği iddia edildi. Bunun için de Aydın Doğan'ın toplantılar yaptığı konuşuldu. Ancak ne Aydın Doğan'dan ne de Doğan Holding'den bu haberlere yönelik bir açıklama gelmedi. MedyaTava olarak iddianın peşine düştük. Muhataplarına merak edilen o soruyu sorduk.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Aydın Doğan'ın medyaya dönemeye hazırlandığı iddia edilmişti! MedyaTava o iddiayı araştırdı, merak edilen "Aydın Doğan medyaya mı dönüyor?" sorusunu muhataplarına sordu

Çağdaş Ulus/ MEDYATAVA-ÖZEL HABER

Son günlerde iş insanı Aydın Doğan'ın medyaya geri dönme hazırlığında olduğuna dair iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Önce Aydın Doğan'ın Milliyet Gazetesini almak için harekete geçtiği iddia edildi. Hatta uzun süredir İstanbul dışında yaşayan Aydın Doğan'ın bizzat İstanbul’a gelip toplantılar yaptığı öne sürüldü.

Ardından Demirören çalışanlarının da bulunduğu isimlerin Aydın Doğan’ın evinde düzenlenen toplantılara katıldığı bunun da medyaya dönüş için bir sinyal olduğu vurgulandı.

Bu iddialar çok konuşuldu... Ama Aydın Doğan ve Doğan Holding bu iddialarla ilgili sessizliğini korudu. 

İşte bu iddiaları MedyaTava olarak araştırdık. Muhataplarına, "Aydın Doğan medyaya geri mi dönüyor?" diye sorduk

"BÜYÜME PLANLARI İÇERİSİNDE.."

Medyatava'ya yapılan özel açıklamada, "Çıkan haber tamamen asılsız. Doğan Grubu 2018 yılında medya sektöründen büyük ölçüde çıktı. Medya sektörüne geri dönmek grubun büyüme planları arasında yer almıyor.  Grup farklı alanlarda yatırımlarına devam ediyor." denildi. 

Zaman ne gösterir bilinmez ama medyada yazılıp çizilenlere Doğan Holding, MedyaTava aracılığıyla böyle yanıt verdi.

Doğan Holding; ilk olarak 2011 yılında Milliyet ve Vatan Gazetesini Demirören ailesine satmış, 2018 yılında da Hürriyet ve Posta Gazetesi ile CNN Türk, Kanal D ve DHA'nın bulunduğu Medya Grubu'nu 1.1 milyar dolar karşılığında Demirören ailesine devretmişti.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin