Aydın Doğan, Milliyet yazarına neden kızdı?

Doğan Holding Onursal Başkanı, bugün bir köşe yazısına konu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Doğan, Milliyet yazarına neden kızdı?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında Aydın Doğan'ın, Trump Cadde'nin açılışında Doğan'la Hürriyet yazarı ve Doğan Burda'nın CEO'su Mehmet Y. Yılmaz'ın etrafındaki hava arasındaki farkı anlatan yazısından dolayı kendisine kızdığını belirtti.



Eyüboğlu'nun köşe yazısı şu şekilde:



ÖZKÖK’ÜN GÜL KURUSU PANTOLONUYDU MEVZU



Öğle saatlerinde telefonum çaldı, arayan Hürriyet yazarı Sedat Ergin’di. Eski yayın yönetmenimizin arama sebebini tahmin etmem zor olmadı. Trump Cadde’nin açılışında Doğan Holding’in patronu ve Hürriyet’in sahibi Aydın Doğan’la Hürriyet yazarı ve Doğan Burda’nın CEO’su Mehmet Y. Yılmaz’ın etrafındaki hava arasındaki farkı anlatan yazım üzerine arayan Sedat Bey, önce ciddi bir ses tonuyla şöyle dedi: “Aydın Bey (Doğan), yazına çok bozuldu.”

Sedat Ergin’in devamında kahkaha atarak anlattıkları ise şunlardı:



“Az önce Aydın Bey’le beraberdik, senin yazını konuştuk. Aydın Bey, ‘Ali, bizim masada resmiyet, Mehmet’in orada kızlar ve neşe vardı diye yazdı, ama asıl haberi atladı. Oysa biz o gece Ertuğrul’un (Özkök) son zamanlarda her yere giyip gittiği gül kurusu pantolonunun geyiğini yaptık’ diye konuştu, bilgin olsun.”



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin