Aydın Doğan da o kitapta

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın da aralarında bulunduğu iş adamlarının hayatı kitaplaştırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Doğan da o kitapta

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın da aralarında bulunduğu Gümüşhaneli 54 iş adamının hayat ve başarı hikayeleri kitaplaştırıldı. Gazeteci Bünyamin Aygün tarafından hazırlanan “GÜSİAD Başarı Öyküleri" adlı kitapta iş adamlarının başarı öyküleri yer alıyor.



Gümüşhane Sanayici İş Adamları Derneği (GÜSİAD) üyeleri dün akşam Dedeman Oteli'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine iş adamlarının yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın ile Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı da katıldı.



TÜM İLÇELERDE EĞİTİM KURUMU, SOSYAL TESİS YAPILDI



Yemeğin ardından konuşma yapan GÜSİAD Genel Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, derneğin, yaklaşık 20 yıldır, belirlediği amaç ve ilkeler doğrultusunda faaliyet gösterdiğini hatırlatarak şöyle konuştu:



“Derneğimiz belirlemiş olduğumuz öncelikler doğrultusunda gayret göstermektedir. Bu önceliklerimizden ikisi eğitim ve turizmdir. Eğitim alanında; üniversitemizin kuruluş süreci öncesi ve sonrasında fiziki yapılanmaya katkıda bulunulmuştur. Bu konuda işadamlarımız Torul hariç tüm ilçelerde eğitim kurumu, bina, yurt ve sosyal tesis yapmışlardır. Sadece Torul'da fiziki yapılanma yetersiz. İşadamlarımız bir arsa sağlanması durumunda buraya da katkı yapacaklarını belirtmişlerdir.



4 BİN ÖĞRENCİYE BURS VERİLDİ



10 yılı aşkın bir süredir öğrencilerimize burs sağlamaktayız. Bugüne kadar toplam 4 bin 469 öğrencimizi 2 milyon 48 bin lira tutarında burs sağlanmıştır. Esenyurt'ta gerçekleştirmekte olduğumuz 4 bin metrekare kapalı alana sahip çok amaçlı projenin yapım çalışmaları devam etmektedir."



GÜSİAD Genel Başkanı Aydın'ın konuşmasının ardından projelere destek veren işadamlarına plaketleri verildi. Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Mustafa Canlı'nın da birer konuşma yaptığı gecede, ayrıca, aralarında Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın da bulunduğu Gümüşhaneli 54 iş adamının başarı hikayesinin anlatıldığı “GÜSİAD Başarı Öyküleri" adlı kitap tanıtıldı.



Gazeteci Bünyamin Aygün tarafından hazırlanan 570 sayfalık kitapta, iş adamlarının hiç bilinmeyen yönleri, başarılarının sırları ve aile yaşamlarına dair geniş röportajlar yer alıyor. (DHA)



Aydın Doğan da o kitapta


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin