Aydilge'nin yeni albümü "Yalnızlıkla Yaptım"ın ilk klibi yayınlandı.

Aydilge'nin on şarkılık yepyeni albümü “Yalnızlıkla Yaptım” çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Aydilge'nin yeni albümü "Yalnızlıkla Yaptım"ın ilk klibi yayınlandı.

Yine Ben Aşık Oldum'la beraber albümde 10 parça yer alıyor ve her zaman olduğu gibi Aydilge’nin, besteci ve söz yazarı kimliği bu albümde de ön plan çıkıyor.



Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde The Kulube stüdyosunda kaydedilen albümdeki intro (Atakan Ilgazdağ) hariç tüm düzenlemeler ve miksler Alen Konakoğlu imzası taşıyor.





Aydilge'nin akustik gitarıyla yaptığı bestelerin can bulduğu albümde, sanatçının daha önce dijital tekli olarak yayınladığı ve Boğaziçi Üniversitesi'nden “En İyi Cover” ödülü  alan “Sorma” parçası da yer alıyor.  Albümüne ismini veren “Yalnızlıkla Yaptım” parçası ise Aydilge ve Alen'in ortak çalışması... Sözleri Aydilge'ye bestesi Alen Konakoğlu'na ait olan parçada, “Düşünmeden, yalnızlıkla sevenler” anılıyor.  



Albümün ilk video klibi “Yalnızlıkla Yaptım” şarkısına Evren Arasıl yönetmenliğinde çekildi. Klipte Aydilge’ye oyuncu Doğukan Duru eşlik etti. Aydilge'nin “Asıl acı, insanın yalnız olmasından çok sevgilisi varken yalnız olmasıdır” düşüncesinden yola çıkılan klipte yan yanayken bile  tam anlamıyla beraber olamayan iki sevgilinin hikayesi anlatılıyor.  “Öldüreceklerse güzel öldürmeli insanlar aşkı; nazikçe, acıtmadan...” diyor  Aydilge ve ekliyor:  “Nefret ettirmek en kolayı, kolaya kaçmadan, incitmekten zevk almadan çıkmalı insan, bir başkasının ruhundan...”  


Etiketler aydilge
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin