Aydilge'den Aleyna Tilki çıkışı: Sen nasıl Madonna’dan çok dinlenebilirsin?

Evinde hazırladığı ‘Evden Canlı Canlı’ projesiyle sevenlerinin karşısına çıkan Aydilge, Habertürk'ün sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Aydilge'den Aleyna Tilki çıkışı: Sen nasıl Madonna’dan çok dinlenebilirsin?

Farklı tarzıyla dikkat çeken Aydilge, ‘Evden Canlı Canlı’ adlı çalışmasıyla müziğinin en doğal halini dinleyicileriyle paylaştı. ‘Aşka Gel’ adlı şarkısı 30 milyondan fazla tıklanan, yaptığı dizi müzikleriyle de adından söz ettiren ünlü şarkıcı bu kez evinde yaptığı akustik kayıtları dijital platformlarda satışa sundu. Kendi evinde yaptığı kayıtların videolarını da yakında yayınlayacağını söyleyen Aydilge yaz için albüm müjdesi verdi.



Neziha KARTAL / HT MAGAZİN



"Tıklanmaların da kavgaların da oyun olduğunu düşünüyorum"

‘Aşka Gel’ sizin en çok tıklanan şarkınız ve dinlenme oranı 30 milyon. Türkiye’deki rekorsa 220 milyon.



‘Aşka Gel’ o sene en çok sevilen, radyolarda en çok çalınan şarkılardan biriydi. Rakamlarla kirli bir şekilde oynanırken sen dürüst kalınca azmış gibi duruyor.

Yalan olduğunu bilip o tıklamalara göre değer biçmek çok acı. 220 milyonluk rakamları olanların konserine gidilmemesi, biletli konser yapamaması bunun kanıtı. 30 milyon dinlemem var ama aylarca turne yaptım. İnsanlar nasıl böyle salak yerine konuluyor anlamıyorum.



Aydilge'den Aleyna Tilki çıkışı: Sen nasıl Madonna’dan çok dinlenebilirsin?



Aleyna Tilki şu an tek şarkısıyla rekoru elinde bulunduruyor...

Bunlar normal değil. Yurtdışındaki sanatçılar bu kadar tıklanmıyor. Allah aşkına sen nasıl Madonna’dan çok dinlenebilirsin? O dünya starı. Bir de bu mantıkla düşünmek lazım. Bu büyük bir sahtekârlık. Sistem bu yalan üstüne kuruluyor. Tıklanmalardan tutun da kavgaların bile oyun olduğunu düşünüyorum. 

Aleyna Tilki ve Demet Akalın birbirlerine laf atıyor. Ben bunun bile planlandığını düşünüyorum. Yine Demet Akalın ve Hande Yener önce kavga etmişti sonra beraber reklamda oynadılar. İnsanlar bu oyunu yapmakta özgürler ama dinleyici biraz farkındalık geliştirsin.



Aydilge'den Aleyna Tilki çıkışı: Sen nasıl Madonna’dan çok dinlenebilirsin? - Resim : 2



Neziha Kartal'ın Aydilge ile yaptığı röportajın tamamı için;

http://www.haberturk.com/magazin/ozel-roportajlar/haber/1399023-aydilge-aleyna-polemigi-danisikli


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin