Aydilge'den 10 Kasım ve Atatürk şarkısı

Atatürk'ün vefatının 81. yılı dolayısıyla müzisyen Aydilge, özel bir şarkıya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Aydilge'den 10 Kasım ve Atatürk şarkısı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Türk ulusunun önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yılı dolayısıyla müzisyen Aydilge, özel bir şarkıya imza attı.



Sözlerini ve bestesini kendi yazdığı 'Sonsuza Dek Mustafa Kemal Atatürk' parçasını evinde hazırladığı özel bir anma videosu ile paylaşan sanatçıya, kemanda eşi Utku Barış Andaç eşlik etti.



Videosunu 'Sonsuza Dek Mustafa Kemal' sözleriyle paylaşan Aydilge, izleyenlere de duygulu anlar yaşattı. Sanatçı, "Ağlar bu gökyüzü, her 10 Kasım günü. Gönlümdeki hilal, ey Mustafa Kemal! Böyledir sevgimiz, sonsuz ve tertemiz. Gönlümüzde hilal, ey Mustafa Kemal!" sözleriyle bestelediği şarkısını yakında konserlerinde hep bir ağızdan canlı canlı söylemeyi umduğunu da dile getirdi.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Bu şarkı Atamız için... . . . Söz beste, vokal : Aydilge , Keman: @utkubarisandac Düzenleme: @samuraygokce Mix /master: @ozansariboga Ağlar bu gökyüzü her 10 Kasım günü... Gönlümdeki hilal, ey Mustafa Kemal! Böyledir sevgimiz. Sonsuz ve tertemiz. Gönlümüzde hilal, ey Mustafa Kemal! #aydilge #10kasım #atatürk #mustafakemalatatürk #mustafakemal



Aydilge (@aydilgeonline)'in paylaştığı bir gönderi (8 Kas, 2019, 5:30öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin