Aydilge Prag'da aşka geldi!

Geçtiğimiz sene muhteşem bir düğünle evlenen sevilen sanatçı Aydilge ve keman virtüozü eşi Utku Barış Andaç, birinci evlilik yıl dönümlerini Prag'da kutladılar. 

Google Haberlere Abone ol
Aydilge Prag'da aşka geldi!

Tarihi dokusu ve mimarisiyle dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olan Prag'da evliliklerinin birinci yıl dönümünü bol bol gezerek ve eğlenerek kutlayan çift, Prag'ın altını üstüne getirdiler. 



Evliliğin çok anlamlı ve güzel bir kurum olduğunu, birlikteliklerin temelini ise samimiyet ve dürüstlüğün oluşturduğunu ifade eden Aydilge, geçtiğimiz gün yaşadığı travmatik olaylar neticesinde boşanma kararını açıklayan sanatçı büyüğü Zerrin Özer'e de destek çıktı. ''Zerrin Hanım'ın yaşadığı şey basit bir olay değil. Hayatı boyunca sevgi ve aşkın gücüne inanmış bir insanı daha fazla yıpratmamak gerek. Yaşadığı talihsizliği kabullenmiş ve gereğini de yapmış. Ben inanıyorum ki; en kısa sürede toparlanıp aramıza dönecek.'' ifadelerini kullanan başarılı şarkıcı sanatçının 36 saatlik eski eşine ise ''Allah ıslah etsin.'' demekle yetindi.



Aydilge Prag'da aşka geldi!



Tarihi dokusundan çok etkilendiği Prag'da ve eşine bir de şarkı yazan Aydilge, Türkiye'ye döner dönmez yeni şarkısı için stüdyoya girecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin