Aydilge ile Çatı Katı Aşk'ın müziği rekora koşuyor

Aydilge'nin Kanal D dizisi Çatı Katı Aşk için yaptığı jenerik şarkısı, dizi yayına girdiğinden beri kısa süre içerisinde 3. kez Yılın En İyi Dizi Müziği Ödülü'nü kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Aydilge ile Çatı Katı Aşk'ın müziği rekora koşuyor

Aydilge'nin Kanal D dizisi Çatı Katı Aşk için yaptığı jenerik şarkısı, dizi yayına girdiğinden beri kısa süre içerisinde 3. kez Yılın En İyi Dizi Müziği Ödülü'ne layık görüldü. 

Başrollerinde Furkan Andıç ve Selin Şekerci'nin oynadığı, cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Çatı Katı Aşk, Aydilge'nin söz ve bestesini yazıp seslendirdiği jenerik şarkısı ile ödülleri toplamaya devam ediyor.

Aydilge ile Çatı Katı Aşk'ın müziği rekora koşuyor

Geçtiğimiz akşam Lob'in Turkey 'nin Bomonti Hilton'da düzenlediği ödül töreni kapsamında halk oylaması ile Yılın En İyi Dizi Müziği ödülünü bir kez daha kazanan Aydilge, ödülünü aldıktan sonra jenerik şarkısı Nasıl İnansam'ı alkışlar eşliğinde seslendirdi. Aynı zamanda bu gece eşi Utku Barış Andaç ile tanışmasının 4. senesini de kutladıklarını ve ödülün daha bir anlamlı hale geldiğini dile getiren sanatçı, "İster çatıda, ister yolda, nerde olursa olsun, herkese gerçek bir aşk nasip olsun"  dedi.

Aydilge ile Çatı Katı Aşk'ın müziği rekora koşuyor - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin