Aydilge 'Benim Adım Melek' için ağıt yaktı

Ünlü şarkıcının yeni şarkısı, diziseverleri duygulandıracak.

Google Haberlere Abone ol
Aydilge 'Benim Adım Melek' için ağıt yaktı

Yaptığı dizi müzikleri ödül rekorları kıran başarılı sanatçı Aydilge, Eylül'de TRT 1 ekranlarında yayına başlayacak olan ve mağdur bir kadının yeniden ayağa kalkma hikayesini anlatan 'Benim Adım Melek' dizisinin jenerik müziği için stüdyoya girdi.



Daha önce 'Kiraz Mevsimi'nin jenerik şarkısını seslendiren ve 'Kiralık Aşk' dizisi için besteleyip seslendirdiği müzik ve jeneriklerle ekranlarda fırtınalar estiren genç sanatçı, 'Benim Adım Melek' dizisi için yazıp seslendirdiği yeni şarkısını Emine Bulut başta olmak üzere şiddete maruz kalan tüm kadınlara ithaf ettiğini dile getirdi.



Yeni projesini hayranlarına müjdeleyen Aydilge, hazırladığı müziğin tüm şiddet maduru kadınlara umut olmasını diledi. Aydilge, şunları söyledi:



"Bugüne kadar kaç para teklif ederlerse etsinler kadına şiddet unsurları içeren ve toplumsal eşitliği zedeleyen tüm yapımları ve yapımcıları reddettim. Bu yüzden gelir kaybım olmadı mı? Elbette oldu. Çok zor zamanlarda geçirdim. Ama sırf para kazanacağım için hiç bir zaman bu çarkın bir parçası olmadım. Çünkü ben vahşi cinayetlere katkı sağlayan bir kültürün parçası olmak istemiyorum."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin