Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşk yaşıyor mu?

Her Yerde Sen dizisinde başrolü paylaştığı Furkan Andıç ile aşk yaşadığı iddia edilen güzel oyuncu Aybüke Pusat, sessizliğini bozdu. Pusat'ın Andıç ile yaşadığı aşk nedeniyle Dilan Çiçek Deniz'le arasının açıldığı da yazılmışmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşk yaşıyor mu?

Bir süredir Furkan Andıç ile sevgili olduğu iddia edilen Aybüke Pusat, sonunda haklarında çıkan dedikodulara son noktayı koydu. Pusat 'Furkan ile arkadaşız' dedi...

Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın olduğu Her Yerde Sen adlı dizide, hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin, gerçek hayatta da sevgili oldukları iddia edildi. Birkaç hafta önce ise havaalanında çekilmiş bir fotoğraf, bu iddiaları güçlendirdi.

Pusat ve Andıç’ın birlikte tatile çıkması ve ortaya çıkan görüntüler sonucu, Aybüke ile çok yakın arkadaş olan Furkan’ın eski sevgilisi Dilan Çiçek Deniz, Pusat’a tavır aldı ve sosyal medya hesabından takipten çıkardı.

Çıkan dedikoduları hiç duymadığını söyleyen ve şaşkın olduğunu belirten Aybüke Pusat, iddialar hakkında ilk kez konuştu ve “Furkan çok yakın arkadaşım, bir ilişkimiz yok. “Furkan ile ilişkimiz yok. Diziden de yakın arkadaşımız bildiğiniz gibi. Yakın arkadaşlarımızla yaptığımız bir planımız vardı. Tatile gittik” dedi.

Yeni yılda da Afrika’da olacağını söyleyen Pusat, “Ne kadar uzak o kadar iyi” dedi. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek ile ilgili soruya ise “Bu benim özel hayatım. Dilan benim yakın arkadaşım. Konuşmam gerekiyorsa onunla konuşurum. Bu benim özel hayatım ve beni ilgilendirir” diye yanıt verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin