Ay Yapım'dan New York'ta görkemli davet!

Ay Yapım, geçtiğimiz akşam organizasyonun açılış kokteyline de ev sahipliği yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ay Yapım'dan New York'ta görkemli davet!

Uluslararası Emmy Ödülleri’nde bu yıl Cesur ve Güzel dizisiyle ‘En İyi Dizi’ (Telenovela) kategorisinde finale kalan Ay Yapım, geçtiğimiz akşam organizasyonun açılış kokteyline de ev sahipliği yaptı. New York’un karakteristik mekanlarından The Campbell Bar’da gerçekleşen kokteyle, Cesur ve Güzel’in başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, senaristi Ece Yörenç ve yönetmeni Ali Bilgin de katıldı.



Dünya televizyon sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul gören Uluslararası Emmy Ödülleri, 16 Kasım Cuma akşamı New York’ta gerçekleşen davetle başladı. Geçtiğimiz yıl Kara Sevda dizisiyle Emmy ödülünü (En İyi Telenovela) kucaklayarak bir ilke imza atan Ay Yapım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davette, Cesur ve Güzel ekibinin yanısıra, Uluslararası Emmy Ödülleri finalistleri ve dünya medya sektörünün önemli temsilcileri hazır bulundu.



New York’un tarihi ve karakteristik mekanlarından The Campbell Bar’da gerçekleşen gecede Türk müzisyenler Gökçe Erem (keman) ve Emre Yılmaz, (gitar) Cesur ve Güzel dizisinin müziklerini canlı olarak çalmaları davetlilere hoş anlar yaşattı.



Kalabalık bir davetli grubunun büyük ilgi gösterdiği kokteyl Uluslararası Emmy Ödülleri Başkanı Bruce Paisner ve Ay Yapım CEO’su Kerem Çatay’ın konuşmalarıyla son buldu.



Bu yıl 46. kez düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, 19 Kasım’da New York Hilton Hotel’de gerçekleşecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin