Axe Apollo’nun yeni reklamında kahraman astronot!

Axe’ın Türkiye’den bir genci uzaya götürecek olan yeni serisi Apollo’nun ikinci reklam filmi yayına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Axe Apollo’nun yeni reklamında kahraman astronot!

Deodorant markasının reklam filmi bir cankurtaranın kızı vahşi köpekbalığının saldırısından kurtarmasını konu alıyor. Ancak ilk filmdeki gibi mutlu son yine beklenen taraftan gelmiyor.



Denizde yüzen kıza yaklaşan köpekbalığını gözetleme kulesinden fark edip olağanüstü bir gayretle kızın yanına kadar yüzen ve onu ölümden son anda kurtaran cankurtaran, kumsalda kızla göz göze geliyor. Elbette bir Hollywood klişesi olarak güzel kız kurtarıcısına aşık olacak ve mutlu son yaşanacak… Ancak durum hiç de beklenildiği gibi olmuyor. Ölümden dönen esas kız kahramanıyla yalnızca birkaç saniye bakışıyor. Sahilin diğer ucundaki astronotu gören genç kız asıl kahramanına doğru koşuyor. Çünkü bir astronottan daha büyük kahraman olamaz.





Axe Apollo, Türk gencine uzay yolculuğunun kapılarını da aralıyor. ABD’deki Axe Apollo Uzay Akademisi, Uluslararası Uzay Dairesi Space Expedition Corporation (SXC) işbirliğiyle tüm dünyada tam 22 şanslı gence uzay yolculuğu fırsatı sunuyor. Türkiye’den 3 şanslı gencin Axe Apollo Uzay Akademisi’ne katılma, 1 şanslı Türk gencinin ise uzaya gitme şansı yakalayacağı kampanyanın başvuruları Türkiye’de axeetkisi.com üzerinden yapılıyor.



Reklam Filmi Künyesi



Reklamın başlığı: Axe Apollo – Lifeguard



Reklamveren: Unilever / Axe



Reklamveren yetkilisi: Ercan Solmaz



Reklam ajansı: Reklam adaptasyonu Rabarba



Yaratıcı yönetmen: Serdar Saban



Yaratıcı grup: Serdar Saban, Arın Kahyaoğlu, Alp Kızıltan, Umut Siliman, Ufuk Işık



Müşteri ilişkileri grubu: Gökçe Evirgen, Gamze Farz



Ajans prodüktörü: Koray Öztürk



Medya ajansı: Mindshare


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin