Axe Apollo reklamında şaşırtan son

Türkiye’den bir genci uzaya götürecek olan Apollo’nun reklam filmi yayına girdi.

Google Haberlere Abone ol
Axe Apollo reklamında şaşırtan son

Gerek çekim tekniği gerekse görselliğiyle Hollywood sahnelerini aratmayan reklam filmi, bir itfaiyecinin kızı yanan bir binadan kurtarmasını konu alıyor. Ancak mutlu son, beklenen taraftan gelmiyor.



Alevler içindeki binaya zorlukla giren itfaiyeci yoğun çabaların ardından, hayatını ortaya koyarak kızı kurtarıyor. Kızı binadan çıkaran kahraman itfaiyeci için şimdi mutlu son zamanı. Ama o da ne? Ölümden dönen esas kız kahramanıyla yalnızca birkaç saniye bakışıyor. Sokağın ortasında duran astronotu gören genç kız asıl kahramanına doğru koşuyor. Çünkü bir astronottan daha büyük kahraman olamaz.



Axe Apollo, Türk gencine uzay yolculuğunun kapılarını da aralıyor. ABD’deki Axe Apollo Uzay Akademisi, Uluslararası Uzay Dairesi Space Expedition Corporation (SXC) işbirliğiyle tüm dünyada tam 22 şanslı gence uzay yolculuğu fırsatı sunuyor. Türkiye’den 3 şanslı gencin Axe Apollo Uzay Akademisi’ne katılma, 1 şanslı Türk gencinin ise uzaya gitme şansı yakalayacağı kampanya Türkiye’de Mart ayı sonunda başlayacak.




Etiketler axe apollo reklam uzay
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin