Avustralyalı giyim markası Türkiye'deki danışmanını seçti!

Forever New, deneyimli ajansla anlaşma sağladı.

Google Haberlere Abone ol
Avustralyalı giyim markası Türkiye'deki danışmanını seçti!

Avustralyalı giyim markası Forever New’in Türkiye’deki iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.



Sektörde 10’uncu yılını kutlayan Contactplus, Forever New’e medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi gibi konular başta olmak üzere, geniş kapsamlı bir anlayışla hizmet verecek.



Contactplus geliştireceği çalışmalarla, Türkiye’de 21 mağazası ve 1 online mağazası bulunan Forever New’in başarılarına yenilerini eklemesine katkıda bulunmayı hedefliyor.



Contactplus İletişim Hizmetleri, bilişim, turizm, hazır giyim, gıda, sağlık gibi farklı sektörlerden, 50’yi aşkın müşterisine halkla ilişkiler alanında hizmet sunuyor.



Contactplus, müşterilerine medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi, sosyal sorumluluk projeleri geliştirilmesi gibi alanlarda bütünsel bir yaklaşımla hizmet veriyor.



Contactplus İletişim Hizmetleri hakkında:



Kendi alanının en hızlı büyüyen firmaları arasında yer alan Contactplus İletişim Hizmetleri, halkla ilişkiler sektörünün deneyimli isimlerinden oluşan kadrosuyla 2004 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Bilişimden gıdaya, hazır giyimden turizme kadar farklı sektörlerden geniş bir müşteri portföyüne sahip bulunan Contactplus İletişim Hizmetleri, ‘in-house' bir yaklaşımla hizmet veriyor. Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerinin yanı sıra kamuoyundaki yönelimlere de proaktif bir anlayışla yaklaşan şirket, böylece hem sunduğu hizmetlerin içeriklerini, hem de müşterilerinin aksiyonlarını en ayrıntılı şekilde belirleme olanağına sahip oluyor. Medya iletişiminden marka yönetimine, stratejik planlamadan kriz yönetimine kadar son derece geniş bir yelpazede çözümler sunan Contactplus İletişim Hizmetleri, müşterileri için bir “iletişim üssü” olma hedefiyle hareket ediyor.



Forever New hakkında:



Avustralya markası Forever New, dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön vermektedir. 2006 yılında sadece bir mağazayla Melbourne’de hizmet vermeye başlayan Forever New, bugün 7 ülkede 250'ye yakın mağazasıyla geniş bir ağa sahiptir. Türkiye’de 21 mağazası ve bir online mağazası bulunan Forever New markasının tasarladığı koleksiyonlar; Paris, Londra, Milano ve New York'taki sanat, film, müzik ve tiyatro sanatlarının global trendlerinden ilham alınarak hazırlanmıştır. Birbiriyle örtüşen uyumlu koleksiyonlarıyla öne çıkan Forever New, kıyafetlerinde ve aksesuarlarında kullandığı her türlü detay ile farklı bir stile imza atmaktadır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin