Avukat çifte bıçak ve taşla saldırdılar. Velayet davasında çocuğun teslimi için giden avukatlar ailenin bıçak ve taşlı saldırısına uğradı: Yaralanan avukatlar olayı saniye saniye kayıt altına aldı

Velayet davasında çocuğun teslimi için bir adrese giden avukat Aleyna Kübra Kanalcı ile eşi Muharrem Kanalcı ailenin saldırısına uğradı. Çocuğu teslim etmek istemeyen aile avukat çifte bıçak ve taşla saldırdı. Yaralanan avukat çift tedavilerinin ardından şikayetçi oldu. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Avukat çifte bıçak ve taşla saldırdılar. Velayet davasında çocuğun teslimi için giden avukatlar ailenin bıçak ve taşlı saldırısına uğradı: Yaralanan avukatlar olayı saniye saniye kayıt altına aldı

Bursa'da velayet davasında çocuğun teslimi için gittikleri adreste, çocuğu teslim etmek istemeyen ailenin bıçak ve taşla saldırısına uğrayan avukat Aleyna Kübra Kanalcı ile eşi avukat Muharrem Kanalcı yaralandı. Avukat çifte ve araçlarına saldırı anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Avukat çift, tedavilerinin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şüphelilerin araca ve avukat çifte, bıçak ve taşla saldırı anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Aleyna Kübra Kanalcı ile eşi avukat Muharrem Kanalcı tedavilerinin ardından polis merkezine giderek şikayetçi olurken, şüpheliler kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

BURSA BAROSU KINADI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olayı kınadığını belirten Bursa Barosu Başkanı avukat Metin Öztosun şu ifadelere yer verdi;

“Olayı şiddetle kınıyor, meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Meslektaşlarımıza yönelen her türlü saldırıda onların yanında olacağımızı, bu olayların bir daha yaşanmaması ve faillerin en ağır cezayı almaları için tüm soruşturma ve kovuşturma sürecinin takipçisi olacağımızı yineliyor, olayı haber almamızdan itibaren meslektaşlarımıza destek olup yanlarında olan Bursa Barosu Avukat Hakları Merkezimize teşekkürlerimi sunuyorum." 

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, yaşı küçük çocuğun kolluk kuvvetlerinin gözetiminde babasından alınarak annesine teslim edilmesi sonrası yaşanan saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Açıklamada, "Şüpheliler K.E, M.E, S.E, F.E. tarafından içerisinde müştekilerin bulunduğu aracın seyir halinde iken önünün kesilerek araca zarar verilmesi ve araç içerisindeki müştekilerin darbedilmesi iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheliler K.E, M.E, S.E, F.E. hakkında 'kasten yaralama, mala zarar verme, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması ve görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından soruşturma başlatılarak, şüpheliler hakkında gözaltı kararı verilmiştir." ifadesi kullanıldı.
Söz konusu 4 şüphelinin polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin