Avrupa'nın ödüllendirdiği televizyon

Philips 55PUS7600 tüketici elektroniği alanında en prestijli ödüllerinden biri olan EISA'da ödül kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Avrupa'nın ödüllendirdiği televizyon

Philips TV, Avrupa'nın önde gelen tüketici elektroniği derneği Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından 2015-2016 Avrupa'nın En Yüksek Değer Sunan Televizyonu ödülüne layık görüldü.



Philips'in 55PUS7600 modelinde, Ambilight, dört çekirdeğin gücü, ödüllü hareket iyileştirme teknolojisi Perfect Natural Motion, pürüzsüz ve son derece net hareketli görüntüler için 4K UHD gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca iyileştirilmiş kontrast için Micro Dimming Pro ve Ultra Resolution yükseltme teknolojisiyle kaynağı ne olursa olsun, görüntüler yüksek netliğe sahip oluyor. 2015 yelpazesinde bulunan neredeyse tüm Philips Smart TV'ler gibi, Philips 55PUS7600 de entegre yayın ve talebe bağlı TV deneyimi için Android TV ile çalışıyor.



Philips 55PUS7600, en son TV teknolojilerinin yanı sıra, Razor Slim tasarıma ve her iç mekana uyum sağlaması için parlak ince krom standa da sahip.



EISA Jürisi bu üstün özellikli TV için şunları söyledi: "Mükemmel görüntü kalitesi, üstün ses performansı ve modern bir Smart TV işletim sistemini özellikle de doğru bir fiyat etiketiyle cazip bir paket içinde biraraya getirmek oldukça büyük bir başarıdır. Philips de 55PUS7600 ile işte tam olarak bunu yapıyor. İyi tasarımlı ve her konuda öne çıkan bir televizyon."



Philips markalı TV'leri dünyada ve Türkiye'de pazara sunan TP Vision Ürün Stratejisi ve Planlama Direktörü Danny Tack ise şunları söyledi: "Philips 55PUS7600 modelimizin aldığı EISA ödülü, Ultra HD çözünürlükte süper akıcı harekete sahip bir TV sunmaya yönelik çabalarımızın da takdir edilmesi anlamına geliyor. Bu televizyon, zengin özellik ve içeriklere sahip hızlı, kişiselleştirilmiş bir TV deneyimi için sahip olduğu Android TV ile, ister filmler için olsun, ister oyun, isterse de spor, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılıyor."



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin