'Avrupa Avrupa'da olaylı gece

Dizinin Pazar akşamı yayınlanacak bölümünde, defileye çıkacak hanımları olaylı bir gece bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
'Avrupa Avrupa'da olaylı gece

Yapımcılığını Mia Yapım’ın, yönetmenliğini Şafak Bal’ın üstlendiği, senaryosunu Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren’in yazdığı, Avrupa Birliği’nin konu edildiği Avrupa Avrupa adlı komedi dizisi 17 Şubat Pazar günü, saat 19.50’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.



Dizde bu hafta; Can ev ekonomisine katkıda bulunmak için özel ders veriyor. Ancak ders verdiği öğrenciler üç liseli kız olunca, Gül'ün kıskançlık sınırları da doruklara ulaşıyor. Okuduğu bir derginin kıskançlık testini çözen Gül, çıkan sonuca göre kendisinde ki kıskançlığın anormal boyutlarda olduğunu fark ediyor ve kendine çeki düzen vermeye karar veriyor. Can karısının bu kararından habersiz olay çıkmasın diye öğrencilerinin kız olduğunu ondan saklıyor. Gerçek ortaya çıktığında Gül, kendini düzeltmeye kararlı son derece olgun bir kadın gibi davranarak her zaman ki kıskançlık krizine girmiyor. Ancak Can'a hayranlık duyan üç öğrencinin sınırlarını aşan hareketleri Gül'ün sabrını taşırıyor. Karısının kıskançlıktan kurtulduğunu sanan Can ise başına geleceklerden habersizdir.



Nermin evde oturmaktan yine şikayetçiyken, yeğeni Didem geliyor. Didem, teyzesini okul aile birliğine girme konusunda destekler ve seçimlere katılmasını öneriyor. Yapılan oylamada Ferdi ve Gülbahar'dan oy alamamasına karşın birinci gelen Nermin, artık okul aile birliği başkanıdır. İlk etkinlik olarak okulda yardım amacıyla bir defile düzenlemeye karar veriyor. Fakat defileye manken olarak kendisinin çıkması fikri Mahir'i çileden çıkarıyor. Mankensiz kalan Nermin, Matmazel'i manken olmaya ikna eder ancak bir kaza sonucu Matmazel defileye çıkamayacak hale gelir. Kocalarının karşı çıkmasına rağmen defileye çıkacak olan hanımları, olaylı bir gece bekliyor. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin