'Avrupa Avrupa'da hayaller suya düşüyor

TRT 1'de ekrana gelen popüler komedi dizisinin yeni bölüm detayları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Avrupa Avrupa'da hayaller suya düşüyor

Başrollerinde Tarık Papuççuoğlu, Selen Seyven, Burak Serdar Şanal, Bahar Süer, Zuhal Topal, Şehsuvar Aktaş, Kadir Çöpdemir, Günay Karacaoğlu, Ahmet Saraçoğlu, Durukan Çelikkaya gibi oyuncuların yer aldığı 'Avrupa Avrupa' dizisi Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.



Yapımcılığını Mia Yapım’ın (Banu Akdeniz), yönetmenliğini Şafak Bal’ın üstlendiği, senaryosunu Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren’in yazdığı komedi dizisinin Çarşamba günü 19.50'de TRT 1'de ekrana gelecek yeni bölümünün özeti şu şekilde:



"Mahir, Can ve Ayhan hala Emre’nin elindeki görüntülerin peşindedir. Ama Emre hiç beklenmedik bir şekilde bu üçlüyü temize çıkarmanın yolunu bulur ve dansöz vakasından onları kurtarmayı başarır.



Nermin ve Mahir’in Amerika’da doğum planları ise yavaş yavaş hayata geçmeye başlar. Dükkânı kendi yokluğunda Can’a emanet eden Mahir ilk başta Can’ın tepkisiyle karşılaşsa da, Can’ın havaya girmesi uzun sürmez. Kendini rolüne fazla kaptıran Can, kırk yıllık kabzımal edasıyla ortalarda dolaşmaya başlar. Ticaret hayatına atılma hayalleri çok geçmeden sarsılmaya başlayacaktır. 



Malik’in evlere yerleştirdiği kameralar ise beklenmedik bir şekilde Saadet ve Ayhan’ın boşanma konusunun herkesçe öğrenilmesine yol açar. Durumu öğrenen Avrupa Apartmanı sakinleri hiç vakit kaybetmeden onları barıştırmanın yollarını aramaya başlar. Kararlarından bir türlü vazgeçmeyen ikili, farkında olmadan Emre ve Muhtar’ın kendilerine oynayacakları bir oyunla yakınlaşacaklardır."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin