'Avrupa Avrupa' dizisine önümüzdeki sezon bebek geliyor

Tarık Ünlüoğlu dizinin 3. sezonunda yaşanacakları anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Avrupa Avrupa' dizisine önümüzdeki sezon bebek geliyor

Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey’in sunduğu “İsmi Lazım Değil” programına bugün oyuncu Tarık Ünlüoğlu konuk oldu.



TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Avrupa Avrupa" dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu dizinin önümüzdeki sezonunda eşini canlandıran Ebru Cündübeyoğlu ile kızını oynayan Selen Seyven’in anne olarak seyirci karşısına çıkacağını belirtti.



Ata Demirer’le rol aldıkları  Eyvah Eyvah filminin 3.’sünü çekmeye hazırlandıklarını da söyleyen ünlü oyuncu, "Eyvah Eyvah’ta kadro aşağı yukarı aynı. Temmuz sonu gibi Geyikli’de  çekimlere başlıyoruz. Ata Demirer’in inanılmaz bir elektriği var. Komik bir adam. Özelini bilseniz, gülmekten sandalyeden düştüğümü hatırlıyorum" dedi.



Tarık Ünlüoğlu, Esin Övet ve Savaş Özbey'in "genç nesil oyunculardan kimi beğeniyorsun" sorusuna ise Ezgi Mola ve İlker Aksum cevabını verdi. Ünlüoğlu,Kıvanç Tatlıtuğ'u da çok beğendiğini belirtti ve Tatlıtuğ hakkında şunları söyledi: "Kıvanç Tatlıtuğ ilk işini benle yaptı. Kıvanç’la, Gümüş dizisinde birlikte oynadık. O zamandan belliydi Kıvanç’ın ne olacağı. Ben onun yerinde olsam boş vakitlerimde mutlaka yurtdışında oyunculuk eğitimi alırdım. Çünkü Kıvanç sadece Türkiye olmamalı, yurtdışına açılmalı"




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin