AVM'lere anons reklamlar geliyor

Reklam sektörünün deneyimli ismi yeni bir reklam uygulamasına başlıyor

Google Haberlere Abone ol
AVM'lere anons reklamlar geliyor

Tüketicilerin sıklıkla ziyaret ettiği AVM’lerdeki mevcut reklam alanlarına bir yenisi daha ekleniyor.



30 yılı aşkın bir süredir reklam sektörünün her alanında görev yapan Cahit Ceylan tarafından şekillendirilen ve bir İsviçre firması olan Adwin AG ile hayata geçirilecek olan proje, reklamverenler ve markalar için son derece etkili bir mecra sunuyor.



2012 yılında Mars Medya’nın kurucu genel müdürlüğü görevini de üstlenen Cahit Ceylan bu yeni reklam mecrasını şu sözlerle anlattı: 



İlk olarak Mars Sinemaları’nın fuayelerinde denediğimiz anons reklamı projesi 2013 Felis’te birincilik, Kristal Elma’da ise ikincilik ödüllerini aldı. Kazanılan ödüllerin yanı sıra son derece iyi geri dönüşler  aldığımız bu projeyi daha geniş kitlelerle buluşturmak için AVM’lerde uygulama kararı aldık. Buradaki amaç; AVM’lerde mevcut olan anons sistemi üzerinden ulusal radyo reklamlarını,zaten ihtiyaçları dahilinde AVM’de bulunan tüketiciye doğrudan ulaştırmak. 

‘Peki bu anons ile reklam projesi tam olarak nedir?’ diye merak edenler için hemen anlatayım; anlaşmalı AVM’lerde her yarım saatte bir, 3 dakikalık reklam kuşağı yayınlanacak ve bu sayesinde markalar her gün milyonlarca tüketiciye ulaşabilecek. Tabii bu rakam projenin uygulandığı AVM sayısı arttıkça katlanacak. Biz de şu anda Türkiye’nin önemli AVM yetkilileri ile görüşmelerimizi tamamladık ve hedefimiz yaklaşık olarak 40 AVM’de bu projeyi hayata geçirmek. 

Test aşamasında olan projemizi ilk olarak Eylül ayının ikinci haftasında, sözleşme imzaladığımız AVM’lerleuygulamaya başlayacağız.



Sevgili dostum ve meslektaşım Hulusi Derici yaptığı bir çalışma sonucunda reklamın ses etkileşimiyle ilgili şunları yazmıştı:



"İnsan zihni, kulak üzerinden kelimelerle çalışır.Aslında beş duyumuzun dördü sadece bir tanesi için çalışır;kulağımız. Gördüğünüz, tattığınız, dokunduğunuz ve kokladığınız her şey eğer kulağınıza bir şeyler fısıldıyorsa değerlidir.Aksi halde hiçbir değeri yoktur"



Değerli dostumun bu sözlerini de hatırlatarak, AVM’lerde anons ile reklam projemizin dışında, yakın bir gelecekte, yine sese dayalı yeni projelerimizi reklamverenlerin hizmetine sunacağımızı da belirtmem gerek.



 


Etiketler avm reklam felis
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin