Avlu ekibinden 'Şule Çet için adalet istiyoruz' videosu!

Star'ın sevilen dizisi Avlu'dan Şule Çet için video geldi.

Google Haberlere Abone ol
Avlu ekibinden 'Şule Çet için adalet istiyoruz' videosu!

Ankara'daki bir plazanın 20'nci katından düşen ve şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet’in ölümüne ilişkin soruşturmada, beklenen Adli Tıp Kurumu raporu dosyaya girdi ve rapora ilişkin detaylar basına yansıdı.



Raporda, Çet’in genel ağır beden travması nedeniyle cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı konusunda kesin bir değerlendirme yapılamadığı belirtildi. Çet’in atladığı, itildiği ya da öldürüldükten sonra atıldığı hususunun da tıbben "bilinemediği" görüşüne yer verildi.



29 Mayıs 2018’de yaşanan olay sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Çet’in kesin ölümü nedenin tespiti için dosyayı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na göndermişti.



Avlu'dan Şule Çet videosu



Gündemden düşmeyen Şule Çet soruşturmasıyla ilgili Star TV'de yayınlanan Avlu dizisi ekibinden bir paylaşım geldi. Dizinin başrol oyuncuları Demet Evgar, Ceren Moray ve Nergis Öztürk'ün de yer aldığı video, "Şule Çet için adalet istiyoruz! Biz de bu davanın takipçileriyiz" denildi.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



#şuleçetinadalet #şuleçetiçinadaletistiyoruz #avluekibi #avluekip



nergisoz (@nergisoz)'in paylaştığı bir gönderi (1 Ara, 2018, 4:59öö PST)





 Videoyu kişisel Instagram hesabından paylaşan Demet Evgar, "Şule Çet davasi yine bir #intihar mi #cinayet mi davasidir. Bu davayla ilgili bi bilginiz yoksa, arastirmanizi yapin sonrasında isterseniz video da paylaşabilirsiniz. #hakikat neyse ortaya çıkması dileğiyle... #şuleceticinadaletistiyoruz #avlu" notunu düştü.







 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Şule Çet davasi yine bir #intihar mi #cinayet mi davasidir. Bu davayla ilgili bi bilginiz yoksa, arastirmanizi yapin sonrasında isterseniz video da paylaşabilirsiniz. #hakikat neyse ortaya çıkması dileğiyle... #şuleceticinadaletistiyoruz #avlu



Demet Evgar (@temedragve)'in paylaştığı bir gönderi (1 Ara, 2018, 4:34öö PST)





 Avlu dizisinin bir diğer başrol oyuncusu Ceren Moray da paylaşımına "#ŞuleÇeti̇çinAdalet istiyoruz.Kadın cinayetlerinin üstünü intihar diyerek örtemezsiniz. Bu hepimizin meselesi #ŞuleÇetSahipsizDeğildir" notunu düştü







 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



#ŞuleÇeti̇çinAdalet istiyoruz.Kadın cinayetlerinin üstünü intihar diyerek örtemezsiniz. Bu hepimizin meselesi #ŞuleÇetSahipsizDeğildir



Ceren Moray Brun (@sevdahanimmm)'in paylaştığı bir gönderi (1 Ara, 2018, 7:12öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin