Avcılar sahilini gören şoke oldu: Tüm sahil kesimini kapladı vatandaş şaşkın

Marmara Denizi'nde salı gününden bu yana etkili olan lodos nedeniyle Avcılar sahili yosunla kaplandı. Dalgaların taşıdığı yosunlar plajdaki sahili kapladı. Ekipler temizlik çalışması başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Avcılar sahilini gören şoke oldu: Tüm sahil kesimini kapladı vatandaş şaşkın

Marmara Denizi’nde etkili olan lodos, Avcılar sahilinin bir bölümünün yosun ile kaplanmasına neden oldu. Dalgaların taşıdığı yemyeşil yosunlar plajdaki sahili doldururken, ekipler temizlik çalışması yaptı.

Marmara Denizi'nde Salı gününden itibaren etkili olan lodosun nedeniyle Avcılar sahilinin bir bölümü yosunlarla kaplandı. Özellikle, Denizköşkler ve Gümüşpala Mahallesi'nin sahil kesiminde yosunların kıyıya vurduğu görüldü. Yosun nedeniyle oluşan koku sosyal medyada da gündem oldu.  

İBB EKİPLERİ TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri sahilde iş makinesi ile temizlik çalışması yaptı. Sahilde yürüyüş veya spor yapanlardan Serhat Okan, “Yosun tabakasının dalgalardan kaynaklandığını sanıyorum Daha önce de oldu. Ancak, bu normal bir koku değil" dedi. Hasan Özkök ise, “Daha önce de oldu, belediye yosunları toplamıştı. Lodos yosunları sahile taşıyor. Buradaki koku yosundan çok daha ağır bir koku. Bilim insanlarının inceleme yapması gerek. Kirlilik mi var? Bu  bir çeşit müsilaj mı? Anlaşılması gerek" diye konuştu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin