Avatar Atakan imzayı attı, kıyafeti olay oldu!

Çağan Atakan Arslan, bir süredir nişanlı olduğu Serap Korkmaz ile evlendi.

Google Haberlere Abone ol
Avatar Atakan imzayı attı, kıyafeti olay oldu!

Survivor 2016'da şampiyon olan Avatar Atakan ve Serap Korkmaz, dünya evine girdi. Çiftin, gelinlik ve damatlık yerine tişört giymeyi tercih etmesi dikkati çekti.



2016 yılının ekim ayında nişanlandığı sevgilisi Serap Korkmaz ile evlenen Avatar Atakan, bu mutlu haberi instagram hesabından takipçilerine şu mesajla duyurdu:

"EVET :) Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır. Tişört le evlendiğimiz doğrudur.:))) Allah herkesin gönlüne göre versin. Mutluluğumuzla mutlu olan herkese teşekkürler".



Avatar Atakan imzayı attı, kıyafeti olay oldu!



Avatar Atakan, instagram hesabından, "Herkesin hayal edipte yapamadigini yaptim :))) tabi o evlenmek degil kot tisortle evlenmek :)cok delikanlidan duymusumdur yaa abii ben boyle rahat evlenicem :)) diyen ama mecburi smokin :))) saka bi yana tabi dugun yaptigimizda biz de giyecegiz :))) o kadar da rahat olamiyorum :) biraz daha konussam az kalsin nikah memurunun nikahini kiyacaktim :)semt bizim o yuzden :) belediyeden falan yetki almaya gerek yok ileriki bir tarihte dugunde jilet gibi gorusmek uzere yanimizda olan yorum yapan guzel dileklerde bulunan mutlulugumuzu paylasan herkese sonsuz tesekkurler herkese selam olsun :) Allah a sukur kaderde bu mutlulugu da yasamak varmis..." notuyla bir de video paylaştı.






 


Çağan Atakan Arslan (@avataratakan)'in paylaştığı bir gönderi (16 Şub 2017, 12:47 PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin