atv'nin yeni dizisinin ilk bölümünü tüm ekip birlikte izledi

"Aldırma Gönül" dizisi dün akşam ilk kez izleyici ile buluştu.

Google Haberlere Abone ol
atv'nin yeni dizisinin ilk bölümünü tüm ekip birlikte izledi

Başrollerini, Şahin Irmak, Tülin Özen, Yeşim Yeşim Ceren Bozoğlu, Çağlar Çorumlu, Nadir Sarıbacak, Bülent Seyran, Asena Tuğal, Meltem Yılmazkaya, İlke Solmaz ile Ulvi Alacakaptan’ın paylaştığı Aldırma Gönül dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.



İlk bölümü birlikte izlemek isteyen oyuncu, yapım ekibi ve kanal yöneticileri de Kuruçeşme Balık’ta bir araya geldi. Eğlenceli bir gece geçiren “Aldırma Gönül”  ekibi ilk yayın öncesinde hayli heyecanlı olduğunu belirtti. Başrol oyuncularından Tülin Özen dizi ile ilgili “ Çok güzel bir ekip ile çalışıyoruz. Yönetmeninden oyuncu kadrosuna, teknik ekibi dahil bu kadar uyumlu bir ekiple çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kadar uç karakterler arasında evinin kontrolünü elinde tutmaya çalışan ama aynı zamanda kendi eğlencesini unutmayan, kocasını, babasını, kardeşini ve özelikle de kendisini ihmal etmeyen Gönül gibi güçlü bir kadını oynamak çok farklı ve keyifli bir deneyim oluyor” dedi. 



Sosyal aline geldi.Medyanın Fenomeni Cabbar Baba!



Dizinin huysuz kayınpeder karakteri Cabbar Baba ise ilk bölümden sosyal medyada replikleri ile fenomen hale geldi. Cabbar karakterine hayat veren Ulvi Alacakaptan rolü hakkında şunları söyledi: "Cabbarı çok iyi tanıyorum çünkü benim kayınpederim de emekli astsubaydı aslında. Birinci bölümden yüzüncü bölüm gibi karakterlerin nu kadar sevilmesi ve benimsenmesi çok güzel. Eminim bundan sonraki bölümler daha da keyifli olacak, herkesin sevdiği ve benimsediği karakterler çıkacak"  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin