atv'nin yeni dizisi reytingleri nasıl etkiledi? İşte sonuçlar!

15 Haziran tarihinin izlenme oranları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
atv'nin yeni dizisi reytingleri nasıl etkiledi? İşte sonuçlar!

15 Haziran tarihinde; Total'de TV8'de yayınlanan "Survivor" 1. sıraya otururken, 2. sırada atv'de ekrana gelen "Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar" programı, 3. sırada ise atv'nin yeni dizisi Kanatsız Kuşlar yer aldı.



AB'de, Survivor 1. olurken, 2.'lik Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'in, 3.'lük ise tekrar bölümüyle ekrana gelen Güldür Güldür Show'un oldu. atv'nin yeni dizisi Kanatsız Kuşlar da 4. sırada yer aldı.



Pogramların ayrıntılı rating oranı RATİNG kutusunda!



Reytinglere atv damga vurdu



15 Haziran Perşembe günü Total kategoride atv dizi ve programları üst sıralarda yer aldı. İlk sırada yer alan Survivor'ın ardından ilk 5'te sırasıyla Nihat Hatipoğlu ile İftar, ilk bölümüyle ekrana gelen Kanatsız Kuşlar, Esra Erol'da ve Müge Anlı İle Tatşı Sert yer aldı.



AB kategorisinde de Survivor



Totaal'de olduğu gibi AB'de de zirvede yer alan program Survivor oldu. Vatanım Sensin'in geçtiğimiz hafta sezon finali yapmasının ardından kendisine zirvede yer bulan TV8'in fenomen yarışmasını, yakında final yapacak olan Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel takip etti. AB'de üçüncülük ise Güldür Güldür Show'un tekrar bölümünün oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin