atv'nin yeni dizisi 'Kalp Hırsızı'ndan ilk görüntüler yayınlandı

Kanalın yeni dizisinden tanıtım fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
atv'nin yeni dizisi 'Kalp Hırsızı'ndan ilk görüntüler yayınlandı

atv'nin Mint Prodüksiyon- Birol Güven imzalı yeni dizisi 'Kalp Hırsızı'nın tanıtım fragmanı yayınlandı.



Başrollerinde, 'Medcezir' dizisinden sezon finalinde ayrılan Mine Tugay ve Kenan Ece'nin rol alacağı dizi yakında izleyiciyle buluşacak.



Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk otururken senaryoyu da Birol Güven ve Yaşar Arak kaleme alıyor.



Dizide Mine Tugay ve Kenan Ece haricinde; Berk Pamir, İştar Gökseven, Mazlum Kiper, Funda Postacı, Arda Esen, Eser Eyüboğlu, Erdem Baş, Ahmet Burak Bacinoğlu, Ceren Demirel, Filiz Uysal, Cansu Kurgun gibi isimler rol alıyor.



Ayrıca, 'Kara Para Aşk' dizisinde Sibel karakterini canlandıran Selin Ortaçlı da 'Kalp Hırsızı' dizisinin kadrosunda yer alıyor.



Dizide, kocası tarafından terkedilen ve çocuğunu tek başıma büyüten Defne isimli bir kadının evine bir hırsız girmesini ve oğlunun hırsızı babası zannetmesi konu ediliyor.



Dizinin hikayesi şu şekilde:



Defne, âşık olduğu adam tarafından doğmamış çocuğu ile birlikte terk edilmiştir. Oğlu Bora’ya babasının kendisini terk ettiğini söyleyemez ve ona babasının ağzından mektuplar yazar. Bu, onu bir süre oyalasa da, baba özlemi dayanılmaz hale geldiğinde Bora konuşmamaya başlar.



Tekin, değerli antikalar, tablolar çalan bir sanat hırsızıdır. Hırsızlık yapmak için Defne’nin evine girdiğinde, Bora uyanır ve onu hiç görmediği babası sanar. Bora uzun bir süreden sonra ilk defa konuşmuştur.



Defne tamamen çaresiz kalmıştır. Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora’nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir.    



"atv'nin yeni dizisi 'Kalp Hırsızı'ndan ilk görüntüler yayınlandı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin