atv'nin yeni dizisi bu akşam başlıyor

Yüksek Giriş bu akşam seyirciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
atv'nin yeni dizisi bu akşam başlıyor

İsa Yıldız’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği, yapımcılığını Global Medya’nın yaptığı “Yüksek Giriş” dizisi bugün saat 22.45 de ATV ekranlarında başlıyor.



60 dakikalık  durum komedi dizisi olan Yüksek Giriş'te Umut Kurt, Sera Tokdemir, Bekir Çiçekdemir, Bora Akkaş, Yalan Dünya'nın yönetmen Tufan2ı Tuna Orhan ve Suna Keskin gibi isimler rol alıyor.



Müziklerini Dolapdere Big Gang'ın yaptığı dizinin ilk bölümünde ise Can Bonomo konuk oyuncu olarak yer alacak.



İşte 1. bölümün özeti



"İzmirli Cesur (Umut Kurt) ve ev arkadaşı Adanalı Kirve (Bekir Çiçekdemir) için sıradan bir gündür. Bursalı, bankacı, disiplinli, titiz, sorumluluk sahibi güzel Ece (Sera Tokdemir) ve onun tam tersi özelliklere sahip kuzeni Ayşegül (Cansu Koç) işte bu sıradan günü sona erdiren kişiler olacaktır. Taşınma sırasında Cesur Ece’yi, Kirve ise Ayşegül’ü görür ama tek bir kız olduğunu düşünürler. Cesur hemen atağa geçer ve henüz taşınmakta olan Ece’ye apartman yöneticisi olduğu yalanını söyler. Bu arada Doğukan (Bora Akkaş) Cesur’lara ya da bir öğrenci evine çıkmaya izin vermeyen annesini hayalinde yargılamakta, Üstün (Tuna Orhan) ise her zamanki gibi hiç görünmeyen Bebek’teki dükkânında takılmaktadır.  Cesur yönetici olduğu yalanını söylediği Ece’ye asıl numarasını çeker. Ve Ece’yi akşam ki apartman toplantısına çağırır. Cesur heyecanla Ece’yi beklemektedir. Ev arkadaşı Kirve’yi evden göndermenin planlarını yapmaktadır.  Bilmediği ise yalanının hızla bütün apartmana yayıldığıdır"



İşte Yüksek Giriş'in 1. bölüm fragmanı






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin