atv'nin satışı gerçekleşti mi? Çalık-Turner görüşmesinde bugün neler yaşandı? Turkuvaz çalışanlarını şimdi ne bekliyor?

Birkaç gündür süren Çalık-Turner flörtünde son aşamaya gelindi. Detaylar yine Medyatava'da...

Google Haberlere Abone ol
atv'nin satışı gerçekleşti mi? Çalık-Turner görüşmesinde bugün neler yaşandı? Turkuvaz çalışanlarını şimdi ne bekliyor?

Bugün öğle saatlerinde ABD'den gelen heyet atv'nin de merkezinin bulunduğu Toprak Holding binasını gezdi. atv Genel Müdürü Adem Gürses ile de tanışan grup, daha sonra Çalık Holding binasına geçti. Orada Turner yetkililerini, Berat Albayrak ve Serhat Albayrak karşıladı. Sözleşme üzerinde tam bir mutabakat sağlandı.



Tek konu devrin ne zaman gerçekleşeceği. Masada iki alternatif var: Bunlardan biri Haziran ortalarında devrin yapılması. Bir diğeri devir işleminin Turner'ın Türkiye yapılanmasına vakit tanımak için Eylül ayına bırakılması.



Turkuvaz Medya'da atv satışı ile birlikte en yüksek ciroyu sağlayan marka elden çıkmış olacak. Sabah Gazetesi, Fotomaç ve Takvim Gazetesi, Radyo Turkuvaz, sabah.com.tr sitesi ve diğer online siteler ve Cosmopolitan, Aktüel, Şamdan gibi dergiler ile yola devam edilecek.



Satış sonrası bir tenkisat yapılması da gündemde.

Ancak Serhat Albayrak'ın bu konuda kesin tavır koyduğu ve Ramazan öncesi bir kişinin bile çıkışını vermeyeceğini belirttiği konuşuluyor. Satış gerçekleşirse ki öyle görünüyor, olası bir tenkisat en erken Eylül veya Ekim ayında gerçekleşir görünüyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin