ATV'NİN HÜLYA AVŞAR'LI YENİ DİZİSİ 11 ARALIK'TA EKRANDA

Senaryosunu Birol Güven'in yazdığı, başrollerini Hülya Avşar, klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ve Sinan Albayrak'ın paylaştığı 'Kadın Severse' adlı dizi 11 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle atv ekranlarında olacak.

Google Haberlere Abone ol
ATV'NİN HÜLYA AVŞAR'LI YENİ DİZİSİ 11 ARALIK'TA EKRANDA

Yönetmenliğini Bora Tekay'ın yaptığı dizide bir süperstarın gerçek aşkı sıradan bir adamda buluşu ve kimliğini gizlediği için karşılaştığı komik durumlar anlatılıyor.

İkimizi de tanımadılar
Dizide 'Deniz Ertekin' adlı bir televizyon yıldızını canlandıracak olan Hülya Avşar, peruk takıp kılık değiştirecek ve sevdiği adam için kimliğini gizleyerek sıradan bir kadın imajına bürünecek. Senaryodan çok etkilendiğini ve bu projenin insanları kalbinden vuracağına emin olduğunu belirten Avşar kızı şöyle konuştu: "Kılık değiştirip dışarıda perukla dolaştığımda halk beni tanımadı. Yolda Hüsnü'yle el ele yürüdük ama kimse dönüp bize bakmadı. Hüsnü'yü de ATV'NİN HÜLYA AVŞAR'LI YENİ DİZİSİ 11 ARALIK'TA EKRANDAelinde klarneti yokken kimse tanımadı!" Dizide iki aşk arasında kalacak olan Avşar, gerçek hayatta hiçbir zaman iki aşk arasında kalmadığını da belirtti ve şöyle dedi: "Dizi benim hayatımdan da kesitler taşıyor ama ben biriyle birlikteyken bir başkasını sadece düşünmüş olabilirim. Asla birlikte olmadım..."

Sıradan birini sevebilirim
Hüsnü Şenlendirici ve Sinan Albayrak ile hakkında çıkabilecek olası aşk dedikodularına da değinen güzel sanatçı şunları söyledi: "İş arkadaşlarımla aşk yaşamamak prensibimdir. Aşık olduğumda sadece duygularımı dinlerim. Bu yüzden normal bir insana da aşık olabilirim. Allah'a şükür param var." 'Kadın Severse'de ilk oyunculuk deneyimini yaşayacak ve 'Deniz Ertekin'in tanışıp aşık olduğu lokantacı Murat Aksoy'u canlandıracak olan Hüsnü Şenlendirici ise, dizinin gerçek hayatta da karşılaşabilecek bir durumu anlattığını söyledi. GÜNAYDIN / Mustafa Kızıl www.sabah.com.tr


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin