atv'nin fenomen dizisi 100. bölümü kutluyor

'Karadayı' dizisi bu akşam 100. bölümüyle ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
atv'nin fenomen dizisi 100. bölümü kutluyor

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı ve üç sezondur ekranlarda olan 'Karadayı' dizisi bu akşam 100. bölümüyle ekranlarda olacak.



KENAN İMİRZALIOĞLU VE BERGÜZAR KOREL: "100. BÖLÜM GURURUNU YAŞIYORUZ!



Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel 100 haftadır ekranlarda olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.



İmirzalıoğlu; "100 bölümü devirmek hiç kolay değil, özellikle bu yıllarda. Tüm ekibin eline, emeğine sağlık; 100'den emeği geçen herkese ve bizi yalnız bırakmayan seyircilere çok teşekkür ediyorum." dedi. Bergüzar Korel ise; "Dile kolay 100.hafta. Bende bir coşku bir sevinç şükürlere sarmalanmış. İlk günden bugüne bu sette hep çok mutlu çalıştım. Bir oyuncu olarak kendimi hep güvende ve değerli hissettim. Herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.



DALYA BÖLÜM SÜRPRİZLERLE DOLU!



Dizinin 100. bölümünde izleyiciyi birçok sürpriz bekliyor.100. bölümün konusu şu şekilde:



Mehmet Saim'in planıyla Kütük Nail'i öldürmek suçuyla hapse düşen Mahir'in tanığı Feride olacak. İzleyiciyi şoke edecek hamle ise Turgut'tan gelecek. Mahir'in kurtulması için Feride'ye teklifte bulunan Turgut'un, akıl almaz planı izleyicileri ters köşeye yatıracak.



Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat  ve Sema Ergenekon’un yazdığı 'Karadayı' 100. bölümüyle bu akşam atv ekranlarında.



atv'nin fenomen dizisi 100. bölümü kutluyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin