atv'den yeni program! Sunucuları kim, ne zaman başlıyor?

atv, Ramazan ayında yeni bir programla ekranda yerini almaya hazırlanıyor. İki ünlü ismin sunuculuğunu yapacağı program, hafta içi her gün, saat 14.00'te canlı olarak yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
atv'den yeni program! Sunucuları kim, ne zaman başlıyor?

Hafta içi her gün, saat 14.00'te canlı olarak ekran başındaki izleyicilerle buluşacak olan, yemek, sağlık, müzik, astroloji, psikoloji, geleneksel tıp gibi pek çok konunun konuşulacağı, canlı telefon bağlantılarıyla soruların paylaşılacağı Evde Biz Bize, ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman ile başarılı oyuncu Ferdi Kurtuldu'nun sunumuyla izleyiciyle buluşacak.

Evde Biz Bize, 27 Nisan Pazartesi günü ilk bölümüyle atv'de ekran macerasına başlayacak.

Sağlıktan iyi beslenmeye, doğru alışverişe, son trendler, doğru bilinen yanlışlar, alanında en iyi doktor, geleneksel tıp uzmanı, spor eğitmeni, astrolog gibi konukların yanı sıra hem sesi, hem el becerisi hem de keyifli sohbeti ile renk katacak olan ünlü konuklarıyla farklı ve detaylı bilgiler izleyiciyle paylaşılacak. En güzel iftar yemekleri biz bizeyken pişirilecek.

Ekran başındakilerin kolayca yapabilecekleri pratik, lezzetli, kolay yemek tarifleri stüdyoda canlı olarak anlatılacak. Alanında uzman doktorlarla gerçekleştirilecek sohbetlerle, evlerinde kalan izleyicilerin merak ettikleri tüm sorular en doğru isimlerden yanıt bulacak. En sevilen oyuncular, sunucular, sosyal medya fenomenleri yapacakları canlı bağlantılarla evlerinden tüyolar verecek. Bunların yanı sıra Öykü Gürman kadife sesiyle kulakların pasını silecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin