atv'den Destan dizisiyle ilgili flaş karar!

atv'nin başrollerini Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin paylaştıkları Bozdağ Film imzalı Destan dizisi, geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Salı akşamları izleyiciyle buluşan diziyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sezon finaliyle beraber yeni sezonnda ekrana gelip gelmeyeceği tartışma konusu olan diziyle ilgili beklenen karar çıktı.

Google Haberlere Abone ol
atv'den Destan dizisiyle ilgili flaş karar!

Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı atv'nin sevilen dizisi Destan ile ilgili şok eden bir kulis bilgisi geldi.

Ebru Şahin’in başrolünü oynadığı atv’nin “Destan” dizisinin yeni sezonda devam etmesine karar verilmişti. Üstelik eylül ayında Oktay Kaynarca’nın dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın mı, yoksa Destan’ın mı salı günü yayınlanacağı merak konusu olmuştu.

Sezon finali yapan diziyle ilgili kulislerde son 2 gündür şok bir bilgi dolaşıyor. Mehmet Bozdağ’ın patronu olduğu Bozdağ Film’in imza attığı dizi yeni bir gelişme olmazsa final yapacak. Alınan bu şok kararla ilgili Bozdağ’ın yapacağı açıklama da ayrıca merak ediliyor.

Selim Bayraktar’ın sezon sonunda veda ettiği dizi için özel duygu yüklü bir final bölümünün çekileceği de söylentiler arasında.

Dizinin son bölümlerine kadar senaryosunu yazan Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz yakında yine atv’de yayınlanacak olan “Ateş Kuşları” dizisini kaleme alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin