Atv'de yeni bir dizi başlıyor. Dizinin kadrosunda hangi oyuncular var?

atv ekranlarında yeni dizi ekrana geliyor. Cumartesi gecesi ilk bölümü yayınlanacak dizinin kadrosu tanıdık isimlerden oluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Atv'de yeni bir dizi başlıyor. Dizinin kadrosunda hangi oyuncular var?

atv'de 'Bizim okul' adlı yeni bir dizi başlıyor. Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği dizinin senaristliğini Resul Ertaş, yönetmenliğini de Yaşar Seriner yapıyor.



Dizinin oyuncu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: Zeki Alasya, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Cem Davran, Pınar Aydın, Gizem Soysaldı, Bican Günalan, Volkan Severcan, Gülay Baltacı, Tülin Oral, Ahenk Demir, Mert Öcal, Sinem Ergin, Mehmet Kurt, Sefa Tantoğlu.



2 Şubat Cumartesi, Saat 20.00'de ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin 1. bölüm konusu şöyle:



Öğrenciler okulun bahçesinde haylazlık yapmaktadır. Yeni atanan müdür Ayfer’in okulda ilk günüdür. Bu sırada Ayfer isminde bir öğrenci velisi okula gelir. Yeni müdürün isminin de Ayfer olmasından dolayı okul müdürünün bayan olduğu sanılır. Bu sırada gerçek okul müdürü Ayfer Bey okula gelir. Müdür Ayfer, öğretmenler odasına gelince kim olduğu ortaya çıkar. Sınıfın en haylaz öğrencilerinden oluşan 10-A sınıfının, yeni Müdür Ayfer’den kurtuluşu yoktur.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin