atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

'Dizi atv’de izlenir' sloganıyla yıllardır yapımlarını ekrana getiren atv, yeni yayın dönemine güçlü bir giriş yaparak, izleyenlerini ekran başına kilitleyecek.

Google Haberlere Abone ol
atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Avrupa’nın en modern medya tesislerinden biri olan Turkuvaz Medya Merkezi’nde ilk çekimleri gerçekleştiren atv, tüm ekran yüzlerini yeni stüdyolarında bir araya getirdi. "atv seninle" sloganıyla yayınlanan filmde atv’nin sevilen isimleri yer aldı.

atv’den 3 yeni dizi!

Sezon finalleriyle günlerce konuşulan atv dizileri; Eşkıya Dünyaya Hükümdar OlmazKuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova, Hercai ve günlük dizi Beni Bırakma izleyicilerin merakla beklediği yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Yeni sezonla beraber ekrana merhaba demeye hazırlanan üç yeni dizi; Maria ile Mustafa, Akıncı ve Maraşlı ise yıldız oyuncularıyla izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 2

Yaz ekranında izleyiciyle buluşan Gençliğim Eyvah ise yeni sezonda da atv ekranlarında yer almaya devam ediyor.

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 3

Gündüz kuşağının vazgeçilmez iki ismi Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da programları, geçtiğimiz günlerde sevenleri ile buluştu.

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 4

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekran başındakilerin bilgilerini sınadığı, Türkiye’nin en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yenilenen ekran grafikleriyle ve dekoruyla yine bu sezon da kaldığı yerden devam edecek.

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 5

Merak edilen konular, yanıt bekleyen sorular ise yine Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun programlarıyla yine atv’de yanıt bulacak.

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 6

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 7

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 8

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 9

atv yeni sezon tanıtımı yayınlandı! - Resim : 10

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin