'ATV Haber, Zaytung haberciliği dalında Pulitzer'i açık ara alır' ATV'nin ODTÜ haberi dalga konusu oldu

ODTÜ'de Erdoğan'ı protesto eden öğrencilerin eylemini "Göktürk 2 uydusunun uzaya fırlatılmasına karşı" bir eylem olarak sunan ATV, sosyal medyada alay konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
'ATV Haber, Zaytung haberciliği dalında Pulitzer'i açık ara alır' ATV'nin ODTÜ haberi dalga konusu oldu


ATV, ODTÜ'de "Bilim satan emperyalist savaş çığırtkanı Tayyip ODTÜ'den defol" diyerek büyük bir protesto yürüyüşü düzenleyen ve polisin sert müdahalesine uğrayan öğrencilerin eylemini, "Göktürk 2 uydusunun uzaya fırlatılmasına karşı" bir eylem olarak sununca sosyal medyada alay konusu oldu.





İşte Twitter'da habere yapılan yorumlar:



- Türkiye'de bilimin merkezi ODTÜ'yü bilim düşmanı yapan ATV Haber, Zaytung haberciliği dalında Pulitzer'i açık ara alır



- Atvhaber editorleri ne iciyorsa ben de istiyorum, epey guzel kafa. Odtude uydunun firlatilmasini istemeyenler olay cikarmis, oldu guzelim



- ATV Haber'den: "ODTÜ'de arbede / Göktürk-2 uydusunun uzaya fırlatılmasına karşı olan grup ortalığı savaş alanına çevirdi." Ahahaha...



- ATV'nin haber editörleri MİT'ten mi geliyor?



- ATV Haber: "Uydu atılmasına karşı olan bir grup ODTÜ’yü savaş alanına çevirdi" ahahahah şuursuzlar!



- atv haber'e göre odtü'de öğrenciler göktürk-2'yi protesto için toplanmışlar dün.memecan'ın mizah anlayışından çok etkilenmiş demek ki kanal.



- Saka degil gercek! ATV'den şaka gibi ODTÜ haberi.



- ODTU'deki ogrenci direnisini "ögrenciler uzaya uydu fırlatılmasını istemiyor" diye haber yapan tüm Atv calisanlarini yürekten kutluyorum.



- ATV en tarafsız haber kanalısın, haklısın ODTÜ uyduyu protesto etti, bizler de 29 Ekim ve 10 Kasım'da sonbaharın gelişini protesto etmiştik.



- "Göktürk-2 Uydusu'na karşı çıkan öğrenciler, polise saldırdı" haberini yapan ATV Haber; ODTÜ, padişaha direniyor, uyduya değil.



- ODTÜ neyi protesto etti, ATV ne pazarladı!



- Sahiden ayıp: Atv'ye göre ODTÜ olayları Göktürk-2 uydusunun uzaya fırlatılmasına karşı çıkan öğrenciler tarafından çıkarılmış.



- atv zaytungla rekabet ediyor galiba.. rezilsiniz gerçekten..”yuh dedik hep beraber...



- Hüseyin Çelik ve ATV'in söyledikleri birleşince ODTÜ'lü ulusalcıların milli uydumuzu protesto ettiği sonucu çıkıyor. Aristo yine takla attı.



- ATV, polisin ODTU saldirisini soyle verdi:"Uydu atilmasina karsi olan bir grup ODTU'yu savas alanina cevirdi". Bunlarin hepsi birer Memecan.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin