atv dizisi ekrana veda ediyor. Final bölümünde neler olacak?

Kanalda yayınlanan dizi, Pazar günü son bölümüyle izleyiciye veda edecek.

Google Haberlere Abone ol
atv dizisi ekrana veda ediyor. Final bölümünde neler olacak?

atv'de başrollerinde Bülent İnal, Burcu Kara, Burak Yamantürk, Özge Özpirinçci, Görkem Arslan, Türkü Turan, Turgay Kantürk, Umut Karadağ, Şebnem Hassanisoughi'nin yer aldığı 'Tatar Ramazan' Pazar günü final bölümüyle ekrana gelecek.



Yapımcılığını Erol Avcı'nın yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı dizi 2013'ün Nisan ayında ekran serüvenine başlamıştı.



Dizinin 26 Ocak Pazar günü saat 20.00'de ekrana gelecek 26. bölüm (final) özeti şu şekilde:



"Elmas ölmüştür. Ramazan’ın içi paramparçadır. Fakat alınacak büyük bir intikam vardır. Bunu bilen Emir ve yardakçıları Ramazan’ı karanlıkların içine atarlar. Ramazan tekrar ayağa kalkıp kardeşinin intikamını almak isterken demir duvarların arasına hapsedilir. Ölümün soğuk nefesiyle baş başa bırakılır. Ama Tatar Ramazan ayağa kalkacaktır. Çünkü Tatar Ramazan mertliğin, cesaretin, onurun zulme başkaldırısını temsil eder… Çünkü Tatar Ramazan bir efsanedir… Ve efsaneler asla ölmez... Nesilden nesile aktarılır... Ağızdan ağıza, kulaktan kulağa anlatılır... Ve efsaneler her devirde başka bir ruha bürünür... Çünkü efsaneler her zaman sonsuzlukta yankılanır... Tatar Ramazan’ın sesi de sonsuza kadar yankılanacaktır."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin