Attila Szalai, Fenerbahçe'den ayrılıyor! Babası forma giyeceği yeni adresi açıkladı

Fenerbahçe'nin vazgeçilmeyen isimlerinden birisi olan ve sergilediği performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Attila Szalai'nin babasından çarpıcı açıklamalar geldi.

Google Haberlere Abone ol
Attila Szalai, Fenerbahçe'den ayrılıyor! Babası forma giyeceği yeni adresi açıkladı

Fenerbahçe'nin 2020-2021 yılında kadrosuna kattığı Macar stoper Attila Szalai gösterdiği performansla takımın senelerdir vazgeçilmeyen ismi oldu.

Hem milli takım performansı hem de Fenerbahçe'yle Avrupa'da ortaya koyduğu oyunla birçok Avrupa kulübünün transfer listesine giren Attila Szalai'nin babası oğlunun transferine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

''ÇOK CİDDİ TEKLİFLER ALIYOR''

Sportsradio’ya konuşan baba Szalai, oğlunun her yaz çok ciddi teklifler aldığını belirtti. Attila Szalai’nin babası, Fenerbahçe’yle iki yıl daha sözleşmelerinin bulunduğunu hatırlattı ve transferdeki önemli detaylardan birinin de kulübün isteyeceği bonservis bedeli olduğunu kaydetti.

Attila Szalai’nin babası, Fenerbahçe’nin 20 milyon euro istemesi halinde oğluna talip olan takımların bu miktarı karşılayamayabileceğini söyledi.

''EN DOĞRU TERCİH BUNDESLIGA VEYA PREMIER LİG''

Baba Szalai son olarak oğlu için en uygun adresin Bundesliga veya İngiltere Premier Lig’in orta sıra takımlarının olacağını belirtti. Bayern Münih, Borussia Dortmund gibi kulüplerin ilk aşamada ‘olanaksız’ olduğunu kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin