Attila Szalai, Enner Valencia ve Miguel Crespo için toplamda gelen 22 milyon Euro'luk teklifi Jorge Jesus reddetti

Fenerbahçe yaz transfer dönemini hareketli geçirdi. Sarı-lacivertli ekip kadrosuna önemli yıldızlar katarken özellikle Kim Min-Jae'nin ayrılığı büyük ses getirdi. Öte yandan Kanarya'nın, yıldızlarına gelen 22 milyon Euro'luk teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Attila Szalai, Enner Valencia ve Miguel Crespo için toplamda gelen 22 milyon Euro'luk teklifi Jorge Jesus reddetti

Sarı-lacivertli ekip son olarak UEFA Avrupa Ligi gruplarının ilk hafta maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Kanarya Batshuayi'nin golüyle mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılarak ilk haftayı 3 puanla kapattı.

Öte yandan transferin son haftasında Fenerbahçe'nin üç önemli kozu Attila Szalai, Enner Valencia ve Miguel Crespo için ciddi tekliflerle kulübün kapısının çalındığı öğrenildi. Takvim'in haberine göre; İspanya, İngiltere ve İtalya'dan gelen tekliflerin toplamının 22 milyon Euro'yu bulduğu kaydedildi.

Gelen tekliflerden sonra Fenerli kurmaylar teknik direktör Jorge Jesus ile bir toplantı gerçekleştirerek oyuncuların transferlerine onayının olup olmadığı soruldu. Portekizli teknik adam, "Üçü de bu takıma lazım. Benim için önemli oyuncular. Üçünün aynı anda ayrılması takımın kimyası için iyi olmaz. Ben hepsinin kalmasını isterim" cevabını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin