Attığı imza daha kurumadı... Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! La Liga ekibi teklifini Real Madrid'e iletti

Real Madrid'e transferi büyük yankı uyandıran 18 yaşındaki Arda Güler'e ilk resmi teklif geldi. La Liga ekibi Real Betis, Arda Güler için kiralama teklifinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Attığı imza daha kurumadı... Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! La Liga ekibi teklifini Real Madrid'e iletti

Avrupa piyasasında belki de transferin en hareketli takımı olan Real Madrid son olarak Fenerbahçe forması giyen Arda Güler'i 30 milyon Euro karşılığında transfer etti.

Gösterdiği performansla birçok Avrupa devini peşine takan Arda Güler son olarak Barcelona'dan gelen teklifi geri çevirmiş ve kendisini Real Madrid'e altı yıllığına bağlayan sözleşmeye imza atmıştı.

İmza töreninde konuşan Arda Güler, ''Ancelotti ilk transfer dönemi başladığında ve daha sonrasında birkaç kez beni aradı ve takımda beni nerelerde kullanabileceğini anlattı. Bu benim için çok önemliydi. Çok saygı duyduğum biri. Real Madrid sizi transfer etmek istiyorsa düşünme şansınız olmaz'' ifadelerini kullandı.

ANTRENMANDA GÖZ DOLDURDU

Real Madrid ile geçtiğimiz günlerde ilk antrenmanına çıkan Arda Güler çalımları ve paslarıyla Carlo Ancelotti'ye adeta mest etti. Kalitesini daha ilk antrenmandan gösteren Arda Güler antrenmanda büyük alkış topladı.

REAL BETİS'TEN KİRALAMA TEKLİFİ

Real Madrid'e attığı imza henüz kurumayan Arda Güler'e ilk teklif La Liga ekibi Real Betis'ten geldi. Geçtiğimiz sezon ligin altıncı sırada bitiren ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Real Betis'in, Arda Güler transferinde ısrarcı olduğu ve oyuncunun maaşını karşılamayı önerdiği belirtildi.

Real Madrid'in bu teklife ne cevap vereceği merakla beklenirken, Arda Güler'in sadece bir yıllığına başka bir takıma kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin