Atletico Mineiro forması giyen Hulk, Flamengo maçında tam 6 kilo verdi

Brezilya Kupası son 16 turunda Flamengo, Atletico Mineiro'yu 2-0'lık skorla elerken maça damga vuran isim Hulk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Atletico Mineiro forması giyen Hulk, Flamengo maçında tam 6 kilo verdi

Brezilya Kupası son 16 turu mücadelesinde Flamengo ile Atletico Mineiro, Maracana'da karşı karşıya geldi.

Mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrılan Flamengo, rakibini toplamda 3-2'lik skorla eleyerek adını yarı finale yazdırdı. Ev sahibi ekibe turu getiren goller 45+1 ve 64. dakikalarda Giorgian Daniel De Arrascaeta'dan geldi.

Maçın ardından Atletico Mineiro forması giyen yıldız isim Hulk gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, ''Atletico'ya geldiğimden beri en çok susuz kaldığım maç bu oldu. Maçta tam 6 kilo verdim. Doping testinde 30 litre su içtim ama idrarımı yapamadım'' dedi.

2013 ve 2014 yıllarında Brezilya Milli Takımı'nda, Hulk'un fitness antrenörlüğünü yapan Anselmo Sbgaria ise Hulk'un diğer futbolculara göre daha fazla terlemesinin ve kilo kaybetmesinin normal olduğunu söyledi.

Sbgaria, ''Hulk ile 2013-2014 yıllarında çalışma fırsatım oldu. Normalde bir oyuncu maç içerisinde 2-3 kilo kaybedebilir ama Hulk'un vücut yapısı ve ağırlığından dolayı 6 kilo kaybı o günün hava sıcaklığı ve nemine göre çok normal. Antrenmanlarda bile sürekli terlediği için üstünü değiştiriyordu'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin