Atiye'den yeni albüme 2. video klip: Ya Habibi

Atiye, 'Soygun Var' albümünün 2. video klibini 'Ya Habibi' şarkısına çekti.

Google Haberlere Abone ol
Atiye'den yeni albüme 2. video klip: Ya Habibi

Pop müziğin genç ismi Atiye, Pasaj Müzik etiketiyle yayınladığı 'Soygun Var' albümünün 2. video klibini 'Ya Habibi' şarkısına çekti. 



Ya Habibi klibinin yönetmenliğini daha önce 'Budur', 'Muamma', 'Salla' gibi şarkılarının klip yönetmenliği yapan Murad Küçük üstlendi. Orion stüdyolarına kurulan özel bir dekorda çekilen video klip Veli Kuzlu'nun görüntü yönetmenliğinde 18 saat sonunda tamamlandı. Atiye, Zeynep Erdoğan'ın özel olarak hazırladığı tasarımlarını giydi.



Klip çekimlerindeki dans sahneleri için Almanyalı koreograf Nikeata Thompson ile çalışan Atiye’ye klip boyunca 4 yabancı 2 Türk dansçı eşlik etti.



Atiye, yorumculuğunun yanı sıra besteci kimliğinin de öne çıktığı enerji yüklü yeni albümü 'Soygun Var’ı İskender Paydaş'ın müzikal direktörlüğünde hazırladı. 



Kayıtları Pay ve Babajim stüdyolarında tamamlanan albümün, mixleri Özgür Yurtoğlu ve İskender Paydaş, masteringi ise Çağlar Türkmen tarafından yapıldı.



10 şarkının yer aldığı ‘Soygun Var’ albümünde Atiye’ye ait 4 bestenin yanı sıra, Nazan Öncel, Murat Güneş, Deniz Erten, Bora Duran, Alişan Göksu, Serkan Karayiğit, Pritam Chakraborty, Irshad Kamil, Phouebus Tassopoulos, İskender Paydaş ve Orhan Yılmaz gibi söz yazarı ve besteciler yer aldı.  



İşte, Atiye'nin 'Ya Habibi' klibi:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin